Premis “Barcelona, Drassanes per Àfrica 2014”

El proppassat dissabte 14 de març es va fer l’acte de lliurament dels V Premis “BARCELONA, DRASSANES PER ÀFRICA” 2015. El premis foren un diploma acreditatiu i un lot del llibre commemoratiu dels premis “Sanitat a l’Àfrica

01aPremissrdcaEls premiats forenPer:  Xavier Muñoz-Torrent, Barcelona
Carmen Álvarez Vilas, Ponferrada; Kingsley Alani Lawal (Nigèria), Sabadell;  Carmen Esteras Miñana, Alella, en representació de Malawi
Salim Medjerab (Algèria), Vilanova i la Geltrú;  Fabien Essiane, Yaünde (Camerun);  Jean Paul Mbia, Yaünde (Camerun);  Marta Heredia Jaén, Barcelon; Maleyo Placide Marius, Kinshasa (Congo)

L’acte fou presidit per la Sra. Mireia Borràs Casas del Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (fundat durant 1894).

La SDRCA ja ha començat a preparar els sisens premis 2016 fent una crida a totes les persones que vulguin contribuir com sempre en la redacció, mitjançant articles propis, del llibre commemoratiu dels VI Premis “BARCELONA, DRASSANES PER ÀFRICA” 2016: “Relacions bilaterals amb Àfrica

El mateix dia es va fer pública la nova convocatòria de 19 de març de 2016, al voltant de les RELACIONS BILATERALS AMB L’ÀFRICA. Tothom és convidat ha escriure-hi.

Queda dit que aquests premis després de la seva cinquena edició han agafat cos i consideració. Us suggerim que consulteu els diversos llibres editats i publicats per la SDRCA al web www.SDRCA.es així com www.africatv.cat per fer un seguiment de l’acte.

Aquests premis fomenten la interculturalitat i la cooperació entre entitats que tenen com a punt de referència el continent africà. La SDRCA promou la interacció entre aquestes entitats, cosa que hauria de facilitar la convocatòria del Parlament africà de Barcelona (SDRCA, 2010), en benefici de totes les parts.

Volem recordar a tot el públic que el comerç amb l’Àfrica hauria de ser considerat com un mitjà que millori la salut dels africans a l’Àfrica.

Cal assumir que a hores d’ara l’esperança mitjana ponderada de vida al néixer a l’Àfrica per poc arriba als 51 anys (altres dades demogràfiques agreugen encara més la gravetat de la situació).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s