1er Fòrum Dona i Esport al Poble Nou, disssabte 21

Dona i Esport 2015, és un Forum que es fa per primera vegada a Barcelona, al PoOble nou, a l’Espai Walkiria, el dissabte 21 de març, como la millor “cloenda “esportiva del mes de la dona. La seva organitzadora Gemma Cernuda, vol promoure el esport en femení, relacionat amb la vida sana  i amb el lideratge de les dones,  i com l’esdeveniment es pot considerar un exit, perquè ja s’han tancat les isncripcions, es tornarà a fe a l’any que ve. Segur! (*)

01adonaiesportAquest esdeveniment pioner, pretén democratitzar la pràctica de l’esport entre dones de totes les edats, classes socials i condició econòmica dotant-les d’eines, informació, dades, fonts i arguments perquè prenguin les decisions assertives i individuals pel que fa a la pràctica esportiva. La jornada es divideix en 3 grans blocs:
• Dona, Esport i Salut
• Dona, Esport i Societat-Consum
• Dona, Esport i Gestió-Lideratge

També es realitzaran 3 tallers simultanis sobre nutrició, salut i material esportiu. Acabarem amb un final inspirador i 3 testimonis espectaculars. Per això l’eslògan de l’esdeveniment és #trencantestereotips i pretenem acabar la jornada amb un Manifest, que haurem elaborat entre totes i tots, que cobreixi dos aspectes: Què estereotip volem trencar? Què és per a tu ser esportista?  [+info a dona i esport]

(*)Valkiria Hub Space  hi es al carrer  Carrer de Pujades, 126, Telf: 626843973

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s