Mes de la dona als clubs esportius ASME de Sant Martí

La festa del diumenge 8 de març als centres  esportius ASME del Clot, i de la Verneda han omplert per primera vegada  només de dones les instal.lacions,  i les assistentes han gaudit de les piscines, les maquines, aixi com de la primera sessió d’un nou taller de zumba amb percusió en directe.  Hi ha moltes activitats durant tot el mes No t’ho perdis! .

01asmefacebook1L’Associació  Sant Martí Esport (ASME) han volgut organitzar, als seus centres (*) diverses activitats  i celebrar el  día Internacional de la Dona per tot l’alt. Ofereix un març de 2015 ple d’activitats. Hauran dues exposicions a les seves instal·lacions, cedides per l’Institut Català de la Dona. Estaran exposades al llarg de tot el mes de març i estaran obertes al públic.

Una d’elles: El feminisme de Feminal. L’any 1907 es va publicar el primer número de ‘Feminal’, la primera revista de caràcter feminista a Catalunya, que amb la difusió de l’ideari del feminisme va tenir gran influència en la renovació de l’imaginari de les dones del seu temps. I l’altra és sobre “La Violència masclista en la parella: desmuntem mites?“Una exposició que proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista.  I com activitat lúdica, es celebrara el mateix diumenge dia 8 , la Festa de la dona. Des de les  16 a 20h. L’accés serà exclusiu per dones a les dues instal·lacions CEM Verneda i CEM Vintró. Es disposarà de servei de guarderia gratuït per si es vol deixar als nens petits.

De quines activitats podeu gaudir a les Instal.lacions?  I estaran a la vostra disposició el diumenge 8 de marc01asmedona_n
* Circuit d’spa;  Sauna seca /humida i dutxa freda;  Hidromassatge, Watsu (només CEM Vintró). I a més   Sessió de peeling o Massatge (amb inscripció prèvia i preu especial).
* Dansa afrocubana amb musica en directe o CEM Vintró de 18 a 19h o CEM Verneda de 16 a 17h.
* Desperta la teva energia femenina. Expressió corporal, relax i música en directe o CEM Verneda de 18 a 19h

Els centres de ASME són: el CEM Vintró a Consell de Cent 623-627 (El Clot) Barcelona  Telf: 93.2450268,  Mail . I  el CEM Verneda al carrer Binèfar 10-14 (Verneda) Barcelona   telf: 93.3054959. Mail

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s