Mon Comunicació col·labora en la propera edició de TEDxBarcelona Women

L’Associació Món Comunicació és un dels “media partners” o entitat col·laboradora, en la difusió de la propera edició del TEDx Barcelona Women que, amb el títol de It’s time to shift the balance! (ja és hora d’aconseguir l’equilibri!) tindrà lloc el proper 10 de juny al Casino l’Aliança del Poblenou.

Qué és TEDxWomen?

TEDxBarcelonaWomen_square_logoTEDxWomen és una conferència d’un día sobre el poder de la creació i el canvi que tenen totes les dones amb independència de la seva edat. Al TEDx exploraremos ideas brillantes que cambiarán nuestra forma de pensar, vivir y trabajar

La seva programació de ponències, tallers, debats i actuacions vol portar a la reflexió i a l’acció dels i les participants sobre diversos temes per tal de millorar la situació de les dones i assolir una societat més igualitària. Al TEDx Barcelona Women s’exposaran histories de vida i idees brillants que canviaran la nostra manera de pensar, viure i treballar per la igualtat.

Aquesta és la tercera edició del TEDx Women a Barcelona. Enguany els tres eixos temàtics seran: Invertir en dones, Dones i mitjans i Com involucrar els homes en la igualtat de gènere.

Si sou dels primers en registrar-vos al març, podeu guanyar una samarreta de l’esdeveniment.[+info  ]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s