Barcelona, Capital del talent femení en noves tecnologíes mòbils

la foto 1La celebració del Mobile World Congress 2015 ha posat el món de les tecnologíes mòbils en primera pàgina aquests darrers dies, així com a Barcelona com a capital del mòbils. Però, on són les dones en aquest sector? En el marc del MWC hem tingut la ocasió de participar el passat dimarts 3 de març a la jornada The future of women in technology and innovation, organitzat per Women in Business Congress dins del congrés 4YFN, i a on dones de tot el món, pioneres en els negocis tecnològics, van parlar de les tendències i de les noves iniciatives portades a terme per les dones, cada cop més presents en aquest sector.

la foto 2També vam poder participar al esdeveniment Women in mobile, una trobada paral·lela que es va desenvolupar a l’espai Mau Mau del Pobles Sec, també el mateix dimarts, a on dones que han creat startups o treballen en negocis al voltant de la tecnología mòbil, van explicar les seves històries d’èxit, no exentes d’obstacles.

I és que les dones no ho tenen fàcil al món de les noves tecnologíes, on estan sub-representades. Per a llegir més sobre aquest tema, us recomanem aquest article01logoWomeninbussiness del blog del TEDxBarcelona Women.

Consultar Vídeo de 4YFN en Yootube BCN.cat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s