En record a Manuel Martínez

M’ha costat unes setmanes escriure aquestes línies, perquè encara segueixo impactada per la mort de Manuel Martínez.  Tots els que estàvem a prop seu, sabíem que més ben aviat que tard  seria el decés. Però eren tantes les seves ganes de viure, i tan forta la seva lluita contra la malaltia que els que estàvem a prop seu pensàvem que resistiria una mica més. Ens unim al dolor de la seva esposa Otilia i de la seva família i encara seguim pensant que Manuel segueix a prop nostre. Per sort i com ell ens va dir fa uns mesos, la seva vida havia estat molt satisfactòria.

Tota una vida de lluita  junt amb la seva dona, per a millorar el nivell de vida del barri de Sant Martí de Provençals i estava molt content d’haver rebut en els últims mesos, un reconeixement -que encara  que fos molt merescut- ell mai havia demanat. Però, va ser gran la seva emoció quan el dia 11 de novembre el Batlle  de Barcelona Sr. Trias, secundat pels veïns del barri  li va dedicar una placa a la Plaça a els Porxos, o quan i darrere de  l’espectacle que estrenem, d’”Antologia de la Zarzuela “en el recentment inaugurat Auditori de Sant Martí, li vam fer sortir a l’escenari per fer-li un sentit homenatge, ja que ell va ser el promotor i impulsor de la reivindicació de l’Auditori de Sant Marti. Afortunadament va poder veure realitzat el seu somni, rebent l’aplaudiment del públic assistent. Tant ell mateix, com la seva dona Otilia, ens van transmetre una profunda emoció, que tothom  va agraïr posant-se dempeus.

Personalment i des del Petit Ballet de Barcelona volem manifestar el nostre condol a la família de Manuel Martínez i donar les gràcies per la preocupació que va tenir sempre per aquest nostre barri Sant Martí de Provençals. I el suport incondicional al Petit Ballet de Barcelona que des dels seus inicis al Centre Cívic (anterior Gaudi), va apostar colze a colze per la cultura donant suport a tots els projectes culturals que dia darrera dia,  i amb il.lusió- com a directora del Petit Ballet- jo presentava a l’Associació de veïns que ell va presidir durant 40 anys.

Isabel Moreno (Isa Moren)  i Petit Ballet Barcelona01manulemartinez1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s