Emotiu acomiadament de Manuel Martínez, líder veïnal de Sant Martí

Dos batlles van estar  presents a  l’acomiadament de Manuel Martínez, el líder veïnal de Sant Martí.  Unes 500 persones omplen la capilla durant la ceremonia civil. A l’enterrament del líder veïnal Manuel Martínez, han acudit, amés de nombrossos familiars, amics, veïns i veïnes de Sant  Martí,  polítics, com el ex-batlle Jordi Hereu i l’actual  batlle Xavier Trias.

01amanuelmartinezUnes 500 persones han abarrotat aquesta tarda la capilla del tanatori de Sancho d’Ávila per a acomiadarse de Manuel Martínez, el líder veïnal de Sant Martí, que va morir el dilluns passat, per  causa d’un càncer (…)   [Info d’ Óscar Hernández El Periódico Barcelona].   Dimarts , 10 de febrer  2015 – 17.35h

Un detall significatiu a tenir en compte, es que el punt  final de la seva vida, Martínez,  que va ser  durant 40 años pressident de l’Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals  que malgrat  que va deixar la presidència de l’associació fa un mes a causa de la malaltia,  va continuar reivindicant una residencia d’avis i d’avies a Sant Martí, un nou  ambulatori més  a prop del seu barri i  un nou  centre socicultural. Martínez, un dels caps més visibles del moviment veïnal a Barcelona, ha mort aquest dilluns, només tres mesos després que se li reconegués la seva actitud militant amb una placa a la plaça dels Porxos. Amb anterioritat, l’Ajuntament havia concedit el 2013 la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Assocació de Veïns de Sant Martí de Provençals, fundada per Martínez i que havia presidit fins al gener passat.
[+Info sobre Martínez  a  El Pais . Mireu la notícia  i el Vídeo publicat a BTV Noticies Sant Martí ]

Entierro del líder vecinal Manuel Martínez, al que han acudido, entre numerosos familiares, amigos y políticos, el exalcalde Jordi Hereu y el alcalde Xavier Trias.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s