L’ONG Drassanes per Àfrica presenta l’espectacle African Roots a la sala Apolo el 23 de gener

Amb African Roots, la Orquestra Africana de Barcelona ens ofereix un viatge inoblidable a la música del continent africà, tot fent un recorregut pels grans clàssics de la música moderna africana, com ara Yossour N’Dour, l’Orquestra Marrabenta o Miriam Makeba.

El divendres 23 d’aquest mes de gener, a  partir de les 19 hores, a la Sala Apolo de Barcelona es podrà gaudir del macro-concert -espectacle African Roots, que oferirà l’Orquestra Africana de Barcelona, per col·laborar de manera solidària amb els projectes  de cooperació  tècnica i científica de la ONG Drassanes per Àfrica.

01InvitaConcertEl concert serà en la Sala Apolo 2, de Barcelona. Divendres 23, de 19 a 21,30 hores. El preu  10 euros. Es poden comprar  entrades amb antelació aCodetickets . Cal tenir en compte que qui  s’acrediti amb la TARGETA SDRCA, podrà comprar 2 entrades a preu d’una, a la taquilla de l’Apolo 2. La tarja es pot demanar, a Josep Juanbaro (SRDCA).  o trucar per telèfon al: 934304134  També podreu demanar-la per Mail (*)
Disposar de la TARJA SDRCA té avantatges. Presentant aquesta tarja personalitzada a las taquilla d’Apolo 2, podreu comprar 2 entrades a preu d’1 . Les persones que ja l’han demanada, la tindreu a  l’entrada del concert. Però cal tenir en compte que: la data límit de sol·licitud és el dimarts 13 de gener  (per  donar temps a la seva fabricació). Si no ho feu així, tindreu que  comprar les entrades a 10 euros.   No us oblideu!. Demaneu la tarja i participeu en la  la promoció de projectes innovadors a l’Àfrica…

Un espectacle de música africana únic

L’espectacle African Roots fa un recorregut per les músiques urbanes negro-africanes sorgides en les últimes dècades. L’espectacle pretén mostrar com conviu l’esperit musical tradicional característic d’aquest continent amb la modernitat, en un diàleg entre la cultura universal i els elements propis de la cultura d’aquest continent. LOrquestra Africana de Barcelona, és una formació en la qual hi participen músics i cantants de diversos  indrets d’Àfrica, i també d’origen català. Un banda de 12 persones sota la direcció d’Ignasi Coromina, músic, guitarrista, historiador i documentalista de llarga trajectòria en músiques d’arrel africana.01orquestaafricana_apas

La Societat per la Difusió de les Realitats Culturals Africanes Drassanes per Àfrica,  SDRCA (**)  lidera projectes d’innovació tecnològica en diversos llocs de l’Àfrica, i durant l’any realitza en Barcelona cursos, conferències, un premi internacional, i tot un seguit d’activitats per difondre la realitat africana. També convida a líders i lideresses africans/es per tal crear un veritable intercanvi cultural i científic.

(*) Cal destacar que l’ONG ha creat la tarja SDRCA, que es pot obtenir de forma gratuïta, i proporciona als seus titulars avantatges concrets, com són, per exemple,   poder comprar entrades per aquest macro-concert  a 2X1 . Així, per només 10 euros, el preu d’una entrada, poden entrar dues persones.

(**) SDRCA  és la impulsora de JMN Answers, Mercat Internacional de Ciència i  Tecnologia, plataforma creada al 2007,  a la qual professionals de la ciència, la investigació i la tecnologia estableixen vincles productius per a posar en marxa projectes e iniciatives impulsores del desenvolupament socio-econòmic dels països africans. Les empreses de tecnologia troben en JMN Answers un lloc de coneixement  compartit orientat a que, entre tots, ajudem a millorar la qualitat de vida a l’Àfrica tot fent  una cooperació internacional eficaç. Les activitats que impulsen aproximen dos mons, el d’aquí i els dels africans, establint vincles per a poder executar projectes d’innovació impulsats per empreses de tecnologia, ciència i investigació. Podeu veur +info al video de TVAFRICA

Premsa i Comunicació: Julia López (695168730) i Elena Tarifa (659525847)

Veure video de Promoció:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s