Nova convocatòria del premi Dona i Esport 2015

Des del 2006 se celebra el premi Dona i Esport, un certamen en el qual es vol reconèixer la trajectòria de les dones esportistes o promotores de l’esport que hagin destacat, en el marc de la ciutat de Barcelona, per la seva activitat personal i professional.01donaiesport

A partir d’avui i fins al 13 de gener de 2015 es posa en marxa el període de presentació de candidatures en les diverses modalitats del premi Dona i Esport, que enguany arriba a la vuitena edició.
Les candidatures a qualsevol de les categories es podran proposar a títol personal o bé per mitjà d’altres persones físiques o jurídiques.
D’aquesta manera, no només s’hi poden presentar les esportistes, sinó que els clubs i les entitats hi poden presentar les seves candidatures. Igualment, els mitjans de comunicació o periodistes hi poden presentar la seva pròpia candidatura o la d’altres professionals.

01donaiesport2
El premi Dona i Esport és una bona manera de fer visible la tasca de dones unides per la seva passió i dedicació a l’activitat física i l’esport. Però també és una manera d’obrir un nou camí per facilitar la difusió i el coneixement d’històries i reflexions sobre el paper i la realitat de la dona en el món de l’esport, per tal de contribuir a una presència esportiva paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits del món de l’esport. [Participeu i consultar la info, de bases i participació a  a Dona i Esport]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s