Concert d’Units pel Gospel, a favor de la Marató de TV3, el divendres 5 de desembre

Aquest divendres 5  de desembre haurà un nou concert de “Gospel Experience” d’Units pel Gospel, 22 hores. Parròquia de Santa Anna,  carrer de Santa Anna 29.  Aquest concert, com cada any,  està dintre de la Marató de Tv3,  i contarà amb la partipació d’una solista amb una veu impresionant, i s’oferirá  l’estrena  de noves cançons. No t’ho perdis!

01gospelmarato Els primers divendres  de cada mes Units pel Gospel ofereix un concert a Santa Anna, però en aquesta ocasió faran un concert especial, amb la  incorporació de’un nou músic i amb una cantant  de gospel, solista, invitada. I tots els guanys seran per ala Marato de TV3

Els concerts dels divendres estàn dirigits tant a  la ciudatadania de Barcelona, com a les persones que ens visiten, ​interessats  ​en la cultura i en la  música que se programa a  la ciutat.​ Baix el títol: “Gospel Experience, la coral UNITS PEL GOSPEL, canta durant més d’una hora  i anima al  públic a participar activament, ballant y cantant, al singular marc ​de parroquia de Santa Anna, un lloc mot idoni per  aquest  tipu de concerts​. En un  dels barris més  emblemàtics de  Barcelona, “El Gòtic” s’emplaça  l’església  de Santa Ana, una joia arquitectònica del segle XII. Un lloc encisador,  on poder gaudir d’una actuació en directe d’Units pel Gospel.  L’esglèsia es converteix  en un espai únic de “Gospel Viu”. Sota la direcció de Laura  Flores, el grup integrat per uns 40  persones i  dos  músics,  canta gospel en diferents idiomes amb molta emoció i sentiment, que transmeten  al públic entusiasmat, fent-lo participar en moltes de les cançons.

El  concert  costa  5 euros,  donatiu que es dona integrament a la Marató de Tv3.
No t’ho perdis!, invita a les teves amistats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s