Happening Instanteatre “Giravoltant la nena Moix”  a la Tabra i Coats, el dilluns 24

Les artistes de Novembre Vaca faran el dilluns 24 de novembre  un Hapenig, amb obertura a públic, a les 19h.  Haurà una preparació-experimentació: a partir de les 10 h.  Fabra i Coats –  C/ de Sant Adrià, 20 – Barcelona-  Entrada lliure i gratuita. Encara que s’aconsella omplir la guardiola -vaca amb alguna aportació al Projecte VACA. 

Podreu gaudir de la mostra de diferents peces teatrals, com a resultat d’un Fet Teatral Singular a partir de l’experiència renovada del Happening com a marc escènic. Acull a tota la comunitat femenina de les Arts Escèniques i abraça totes i cada una de les seves disciplines, servint-se de l’espontaneïtat, la improvisació i la interacció amb el públic. El fil argumental és retre homenatge a la recent desapareguda poetessa i escriptora Ana María Moix: La nena Moix.
01amoixvacaConcepció i organització: Teresa Urroz, Marta Momblant i Sílvia de la Rosa.
Participants: Paula Arnau, Cecilia Bellorín, Anna Boix, Mercé Espelleta, Ana Isabella, Chuss Leiva, Maria García, Bea González, Lorena Hernández, Gemma Julià, Sophie Kasser Manuela Lorente, Júlia Martinez, Jaqueline Netter, Anabel Pestaña, Margarita Ponce, Ana Ramos, Natalie Ravlich, Mercé Rovira, Andrea Segura, Cristina Serrat, Raquel Tomàs i Eva Yufra.
No us ho perdeu!
_____________________________________________________
D’altra banda aconsellen consultar la programació de Novembre Vaca, i anar aquest divendres a  veure l’obra , que es va estrenar el dijous:  MMM (MedeaMaterialMedea), una obra d’alt nivell escènic i creatiu, d’entrada lliure i gratuita, amb Montse Alcoverro, Ton Gras y Juliette Loueste, que  borden els seus papers recreant una Medea actual i contempòrania. A la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, de Sant Andreu

Les dones del Projecte VACA celebrec QUINZE ANYS de Novembre Vaca, la Mostra que anualment recull les creacions realitzades per les associades de VACA. Per això, la programaciò aquest any és un gresol atrevit i variat que representa cadascun dels compromisos i voluntats que caracteritzen l’associació.

01avaca2014La Propostes escèniques de les dones  NOVEMBRE VACA són un territori on afavorir la creativitat. Ofereixen un espai on desenvolupar l’art de la dona que conta i hi compta.

En tots aquest anys han creat un teixit de vincles, d’inspiració  i d’expressió. Han pormogut un lloc de participació, intercanvi i
transformació personal i social. sempre compormetides amb la dona creadora i la societat que l’envolta.

La programació 2014. és molt ampla, i s’ha gestat a l’espai de Creacio Fabra i Coats (Sant Andreu), on també es veuran la majoria de les representacions i destaquen la proposta de PERFORMERS, i el còctel d’Ana Maria Moix

Consulteu el Programa 2014  al PDF .

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s