Les dinamitzadores dels Eixos Comercials han rebut el Premio Barcelona Comerç 2014

Aquest  guardó, es un dels de més prestigi del sector del comerç català, en aquesta edició  s’ha concedit a les persones que dinamitzen i coordinen els 18 eixos comercials que compten amb més de 10.000 comerços associats. I cal destacar que la majoria, unes 15 eren dones, que amb els seus companys homes, i amb els presidents – la gran majoria homes- i alguna pressidenta de  cadascu dels eixos comercials de Barcelona, van posar la nota de “feminisme” i color a la foto final de l’esdeveniment.

_RCC00122b (1)Aquest premi la Fundació Barcelona Comerç, el concedeix com a  reconeixement a la seva dedicació professionalitzada, en favor del comerç de proximitat i del conjunt de la Fundació, i la seva aportació personal per treballar juntament  amb tota la resta de companys, amb l’objectiu comú d’endegar accions conjuntes en el si de la Fundació Barcelona Comerç.

L’acte que s’ha celebrat al World Trade Center ha comptat amb la participació de 270 comerciants,  autoritats i personalitats vinculades al món del comerç i ha estat presidit per l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya Josep Maria Recasens, i el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca.

Les dinamitzadores i els dinamitzadores han recollit un per un personalment el premi de mans dels presidents i presidentes dels seus Eixos Comercials.

Avui Comença Nadal

La Gala del Premi Fundació ha servit a més, com a celebració del 10è aniversari de la Fundació Barcelona Comerç, i també com a altaveu dels projectes més immediats de l’entitat. Salvador Albuixech, vicepresident de la Fundació ha donat a conèixer, així, la promoció “Avui Comença Nadal” que en dues fases, la primera del 21 al 27 de novembre i la segona de l’1 al 24 de desembre permetrà  als clients de les botigues participants en la campanya aconseguir descomptes directes i xecs per les compres de Nadal. Tanmateix, Albuixech ha explicat la propera creació de la figura del Defensor del Client dels Eixos Comercials, a través de la qual la Fundació proposa prioritzar en cas de conflicte entre comerciant i client, el diàleg entre les parts sense la intervenció directa de l’administració, la qual accedeix quan no ha estat possible la solució del conflicte.

Sobre el Premi pwl reconeixement del comerç urbà

De forma conseqüent amb els principis de la Fundació, es va crear un premi, el Premi Fundació, que vol ser un referent en el reconeixement de la defensa del comerç urbà i que s’atorga, com diuen les seves bases: “a una persona, entitat o empresa, que s’hagi distingit especialment en la defensa o consolidació del comerç urbà i dels Eixos Comercials, com elements importants de vertebració i manteniment de la nostra idea social i cultural de la ciutat”.

El Premi Fundació s’atorga des de l’any 2005 i els premiats fins el dia d’avui han estat:

 • 1ª edició, any 2005: Sra. Pilar Rahola.
  • 2a edició, any 2006: Sra. Margarida Minguillón i Aran.
  • 3a edició, any 2007: Cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona.
  • 4a edició, any 2008: Sr. Miquel Valls i Maseda.
  • 5a edició, any 2009: Sr. Josep Francesc Valls.
  • 6a edició, any 2010: Benito García Dèbora.
  • 7a edició, any 2011: Santiago Pagès i Martí.
  • 8a edició, any 2012: Joan Mateu i Martínez.
  . 9a edició, any 2013: Maria Segarra

Sobre la Fundació Barcelona Comerç

La FUNDACIÓ B.C, és una entitat sense afany de lucre, l’objecte i finalitats de la  qual són promoure tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç urbà de Barcelona en els ordres social, econòmic i cultural i especialment dels Eixos Comercials.

Les agrupacions territorials que, constituïdes com a Eixos comercials a Barcelona, conformen el Patronat de la Fundació Barcelona Comerç. Són 18: Barna Centre, Carrer de Sants, Cor d’Horta i Mercat, Cor Eixample, Creu Coberta, Eix Comercial Gran de Gràcia, Eix Comercial de Sant Gervasi, Eix Comercial del Raval, Eix Maragall, L’Eix de Sant Andreu, La Rambla, Nou Barris Centre Comerç, Sant Antoni Comerç, Sant Martí Eix Comercial, Sants-Les Corts Eix Comercial, Sarrià Eix Comercial, Sagrada Familia i Eix Clot.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s