El X Forum contra les Violències de Gènere, s’inicia el dijous 13 de novembre

Ja podeu consultar el programa del X Fòrum contra les violències de gènere, que es farà a l’Espai Francesca Bonnemison els dies 13, 14 i 15 de novembre.

01a_port_forum_Viol_horitzontalA través d’aquest enllaç, podeu formalitzar la vostra inscripció. Recordeu que la inscripció és gratuïta però que les places són limitades!

Destaquem  el dijous 13 l’inici del X Forum , i del grup de treball, de les 10,30 del matí de “Com es tracten les violencies de Gènere als Mitjans”, a les 18,30 h,la taula rodona sobre: “Violencia de Gènere a Europa, i al’Estat  Espanyol. El divendres 30 al mati, haurà 30 activitats dirigides a noies i nois.  El divendres tarda s’ofereixen diversos tallers per dones i homes i una taula rodona.  I el dissabte al mati (10 hores), segueixen  tallers tant interesants com el titulat “Desde que no estàs, ¿Protagonistas o víctimas? Que intenta esbrinar l’enfocament dle feminicici en el  cine documental, orgnaitzat per  la Casa Iberoamericana
de la Mujer Barcelona (CIMB), i paralran  Sonia  Herrera, Leticia Cruz i Nazarena  Romeu

Hi ha activitats, talles i semnaris de tot tipus durant els tres dies. ! Podeu consultar l’ampli programa aqui.

Per incidències amb el formulari, dubtes o baixes, podeu contactar a: inscripcions@violenciadegenere.org

Ia més podeu veure la exposición de la Plataforma contra les Violències de Gènere, al local de l’UGT

Exposició de les obres presentades al X Concurs per l’eradicació de la violència masclista

20141027 postal concurs 2014

El passat dilluns 27 de novembre es va tancar el termini per presentar les vostres obres al X Concurs per l’eradicació de la violència masclista, edició 2014.

A partir del proper 10 de novembre i fins al dia 26 del mateix mes les obres participants estaran exposades al públic en el vestíbul de l’edifici d’UGT (Rambla Santa Mònica, 10 de Barcelona. Drassanes L3).

Vine a visitar-la i convida a tots els teus amics perquè s’apropin també!

GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT ENVIANT LES VOSTRES OBRES I PROMOVENT AMB LA VOSTRA CREATIVITAT LA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.

Els noms dels guanyadors es coneixeran divendres que ve 14 de novembre en el marc del X Fórum contra les violències de gènere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s