Responsabilitat social de l’empresa al Foment, 27 d’octubre

Jornada Responsabilitat social de l’empresa i la seva incidència en l’imatge de marca-pais.
Dia 27 octubre 2014 . De 9,30 a 14 h.  Al Foment del Treball. Via Laietana 32 – Barcelona.

El proper 27 d’octubre, la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FCETEC) presenta una Jornada dedicada a la Responsabilitat Social de l’Empresa i la seva incidència en la creació de Marca – País que es durà a terme a la seu de Foment del Treball, de Via Laietana 32..   La presentació estarà a càrrec del Sr. Joaquim Gay de Montellá. President de Foment, Sr. Julio Martinez de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya i el Sr. Rafael Ruano de la Federació Catalana de CET d’Economia Social.

Es presenten diverses Ponències relacionades amb l’RSE i un networking

A continuació, tindrà lloc la intervenció del Sr. Manuel Echanove, Director d’Estratègia i Desenvolupament de la CEOE que parlarà sobre “El projecte “Espanya Competeix. Junts per a l’ocupació” com a eina impulsora per fomentar el creixement i la competitivitat”


A continuació, tindrà lloc la intervenció de la
Sra. Marina Romero, Directora de la Càtedra Universitat de Barcelona Fundación Adecco per a la Integració Laboral de les persones amb Discapacitat, que parlarà de “Integració laboral de persones amb discapacitat i efectivitat organitzacional: més que paraules”.
Finalment, es presentarà una
Taula Rodona amb casos de com diferents empreses integren la RSC en la seva estratègia empresarial. Parlaran representants d’ISS Facility, Condis Supermercats, Grup SERHS i d’altres que presentaran l’experiència de cada empresa en aquest terreny, en un debat moderat pel Sr. Josep Maria Solanellas, Vicepresident de Feacem Catalunya, que propiciarà també el corresponent debat entre el públic assistent.
La cloenda anirà a càrrec de la
Sra. Carmen Mur, presidenta de la Comissió d’RSE de Foment del Treball i el Sr. Miguel Angel García Martín, Director Gral, de Treball Autònom, de l’Economia Social i de la Responsabilitat Social (Ministerio de Empleo y Seguridad Social).
La Jornada acabarà amb un
“networking” entre empreses per al foment de pràctiques relacionades amb l’RSE.

Per a qualsevol gestió i confirmació d’assistència pot localitzar el Sr. Jordi Jové. Àrea de Comunicació. tf. 692.055.648.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s