El 9 de novembre votarem, i guanyarem

Encara segueixo emocionada quan recordo la impressionat manifestació del passat dijous. La V que van formar més de milió i mig de persones. Vaig estar al tram 57, de la Gran Via _plaça Universitat amb els feministes de CA LA DONA, Unes de vermell i altres de groc. I l’Àngels Pujol, un cotat a l’altre organitzant i fent Fotos. ¡És una crack! , que be ho ha treballat tot.  Hi havien a la  balconada del primer pis de la  part de mar dues avies, i una d’elles superava els 100s anys: I com aixecava al seva senyera… Tothom la saludava i l’aplaudien… Va ser emocionant. I es que veure tanta gent  junta de totes els edats, estils, procedències, etc…I moltes estaven des de lles 4  de la tarda, i van aguantar un calor horrorós. però estaven tant contents!.

Nosaltres vas seguir passejant desprès de les 18,30 h fins al Clot, i van veure la gent que hi havia la Gran Via.  Quina festa havia…I desprès a les Glories van caminar per l’inici de la via rapida a Mataró…perquè encarà no havien obert al circulació als cotxes. La van estrenar. També va ser molt bonic.

Ara tenim que preparar la propera festa, la de la votació del 9  de novembre. I votarem… Segur.  encara que tinguem que portar la urna de la nostra casa, ja, ja, ja… Ha ho veurem, com ho passarem molt bé¡

Nous perdeu el reportatge publicat a LA INDEPENDENT!: Una marea humana forma a Barcelona una V pel Dret a Decidir del poble de Catalunya:
Subscriu les paraules  publicades a La Vanguardia d’avui diumenge de Cristina Miret: “La V és molt més que V de Victòria o de Votar, es la V que representarà per sempre mès també com de Valens, Vàlids i Valuosos heu estat l’ANC en aquest procés. Gracàies a totes i a tots per posar-vos al capdavant, i, evidentment, també gràcies a tohom que s’ha sumat”.

Mireu el boníssim   video de Ara és l’hora

* La Via Catalana 2014 en imatges.
Operadors de càmera i ajudants: Equip Audiovisual de l’Assemblea Nacional Catalana
Edició: Dani Sierra, Jaume Benet, Xavi Gómez, Marta Abellla, Albert Batlle i Oriol.

Mireu mes videos al canal Ara es l’hora

Cal recomenar el vídeo sobre l’Unió Europea [video]

Altre video Interessant

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s