Via Catalana 2014. Via feminista a TRAM 57…T’apuntes?

Us podeu apuntar durant aquest mes ágost. fins ara hi ha 41 dones apuntades

viafeminista-ampostaLes dones del Grup de   Ca la Dona ens fa il·lusió fer una inscripció conjunta per participar a la VIA CATALANA 2014 pel dret a decidir i cap  a la independència de Catalunya i dels Països Catalans.

Ens agradaria poder assegurar un grup d’almenys 50 dones per formar part de la VIA CATALANA 2014 i inscriure’ns conjuntament en algun dels trams. Estem mirant d’inscriure’ns a la zona de la Gran Via de les Corts Catalanes, a prop de la plaça Universitat, per la comoditat de les zones ombrívoles existents i perquè hi ha metro… TRAM 57. Tot i així estem pendents de saber si és necessari garantir algun tram i en aquest cas ens adaptaríem al que digui l’organització.

Com d’altres vegades, en el moment de fer la inscripció col·lectiva farem arribar a l’ANC la necessitat de visibilitzar la participació de les dones a través de l’ús d’un llenguatge no excloent en tot els escrits i activitats i així com la necessitat d’explicitar quina Catalunya volem. Nosaltres participarem a la cadena per l’autoderminació dels pobles i cap a una Catalunya independent, justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits.

Si esteu interessades, ompliu aquest Formulari   fer la inscripció  individual o col·lectivament. Les que ens apuntem, estarem en contacte per seguir el fil de la moguda. Abraçades. per a més informació: Via catalana 2014  o pots mirar Ca la dona   

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s