V de vagina a la Plaça de Catalunya, per a protestar en contra Llei de l’Avortament

El dissabte 5 de juliol a les 22.00 h, va tenir lloc una acció  a la Plaça catalunya de Barcelona. Uns 300 dones i homes participants, a partir de les 10 de la nit,  van fer  una V  lluminosa envoltant la plaça. Una V de Vulva per demostrar el rebuig a una llei regresiva, masclista i molt imolt perillosa per a les dones. aV22

01avdevulva A més han hagut mobilitzacions diverses pel dret a l’avortament i contra l’Avantprojecte de Llei del Govern del PP en tot l’Estat Espanyol.

Malgrat l’oposició general social i política a l’Avantprojecte de Llei Gallardón (“Ley de protección de la vida del concebido y de la mujer embarazada”), es preveu que aviat el  Govern del Partit Popular (PP) aprovi el nou avantprojecte, que serà molt similar al que va aprovar el més de desembre després d’estar sotmès a diversos informes preceptius  previs. Per això des de les diverses organitzacions que lluiten en contra s’estan organitzant diverses accions a les quals, des de  CCOO; Entrepobles, la Plataforma pel Dret a Decidir, Ca la Dona i  altres organitzacions  cride a participar:

 El dijous 3 de juliol convoquen a assistir a una jornada que han organitzat els grups del PSOE, IU-ICV-EUiA-CHA i Compromís, al Congrés dels Diputats i  Diputades a Madrid, com a resposta i en contraprogramació al seminari “Acción mundial de parlamentarios por la vida y la familia”, organitzat pel ministre Gallardón i on  pretenen signar la “Declaración de Madrid por el derecho a la vida”. CCOO hi envia una representació.

 El dijous 10 de juliol, la Plataforma Nosaltres Decidim organitza, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el passi del documental “El tren de la llibertat” (a les 19.00 h), un mosaic reivindicatiu (a les 19.45 h) i l’actuació de Dones de Blanc

 [+info  a Movilitzacions 5 de juliol:  Participar al TWITER. ‪#‎VdeVioleta ‪#‎VdeVulva ‪#‎VdeVagina ‪#‎VdaVortament]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s