La Festa solidaria del Centre Nilaya a Cabrils

10473205_646878798713585_7017353824468248235_nAquesta Festa Solidària, per ajudar al projecte a Delhi: Cors de l’Índia; s’organitza cada estiu a Cabrils, a l’aire lliure, en una  preciosa casa, des de la que es pot admirar la muntanya i  la costa del Maresme. En aquesta 13 edició es va comptar amb la col.laboració de músisc com Joe i David,  ballarins/es, cantants, i  animadors/es. La festa d’aquest dissabte 28 començar a les 6 de la tarda, i va durar  fins a més de les 12. Lola Feliu, terapeuta, professora de Reiki, i directora d’ aquesta ONG, es la que any darrera any  organitza aquest esdeveniment per a donar  per donar suport als projectes que vam iniciar a l’Índia (Delhi), quan van anar a viure allà la primera vegada en a l’any 1997.

Els diners que que es recaptem, es lliuren directament  als projectes, sense intermediaris, sense despeses d’administració, sense salaris, sense costos addicionals de viatges, o d’un altre tipus; de forma solidària. El que van començar sent una petita acció solidaria, s’han convertit en projectes als quals tots els assistents, a aquestes meravellosa edicions de la Gran Festa Solidària. Més informació sobre la festa, participen de forma voluntària i segons les seves possibilitats. cadascú dels assitents va portar diferents plats i begudes. I al final es va formar una llarga taula de més de 1000 plats pera degustar. També es podria comprar productes procendents de  la feina que es fa a l’Índia. Van assitir unes 60 persones. Fa alguns an2014-06-28-676ys vam voler donar-li una mica més de forma a aquestes accions solidàries que veníem desenvolupant i vam decidir posar-li un nom i crear una associació: “Cors de l’Índia“.

El següent pas va ser crear un web específica per explicar els projectes en què estan col·laborant. Podeu consultar-la i col.laborar amb aquesta ONG.

El centro Nilaya es també un lloc de terapies, seminaris i reunions, al que es pot acudir quen es necessita.
Us podeu posar  en contacte a través de la Web .

[Mireu la pàgina del Centre Nilaya a Facebook.   Mireu Fotos al facebook de Maika Pons També podeu mirar altre vídeo a del ball del Tango a Youtube]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s