Cal fer un boicot actiu al seminari Internacional pel dret a la vida a Madrid

Us recordem la manifestació d’aquesta tarda, divendres 27,  a las 7 de la tarda,  al front frente al Ministeri de Justiciaa Madrid. també hauran accions en altres parts de l’Estat Espanyol. 

01aborto

La Secretaria Confederal de Dona i Igualtat de CCOO vol expressar el seu rebuig i indignació per la celebració del “Seminari Internacional pel Dret a la Vida”, organitzat per  “Acció Mundial de Parlamentaris i Governants per la Vida i la Família” en què participaran una trentena de parlamentaris (de fins a 15 països diferents: Argentina, Armènia,  Xile, Equador, El Salvador, Eslovàquia, França, Macedònia, Hongria, Itàlia, Mèxic, Polònia, Portugal, Regne Unit i República Txeca) que donen suport a la reforma de la llei de  l’avortament del ministre de Justícia, Alberto Ruíz Gallardón. Un seminari que es desenvoluparà al Congrés dels Diputats i que desitja finalitzar amb l’elaboració d’un document a  favor de la vida i de la protecció jurídica del “nasciturus”. L’alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ja ha avançat que s’encarregarà d’oferir una recepció “oficial”, en dependències  municipals i per tant públiques, als que assisteixin a aquest seminari. [+info sobre l’esdeveniemnt al Confidencial]

Aquest tipus d’actes pretenen reforçar i camuflar, amb postures reaccionàries, fet que suposa un atemptat contra la llibertat i els drets de les dones i una excusa per aconseguir més avals en l’aprovació de la seva llei (que ens retrotrau normativa i ideològicament a èpoques dictatorials ), una llei que està posant en perill la integritat i la “vida” de les dones.

La Secretaria Confederal de Dona i Igualtat de CCOO denuncia que l’actual ministre de Justícia no ha comptat en cap moment amb l’opinió del Consell Estatal de Participació de les Dones (1)-compost per 13 representants de les administracions públiques, 20 d’associacions de dones, 4 representants d’organitzacions empresarials i sindicals i 3 persones expertes en igualtat-per conèixer la seva opinió sobre el canvi de llei de l’avortament.

Finalment, la Secretaria Confederal de Dona i Igualtat de CCOO fa una crida a tota la societat perquè acudeixi a manifestar-se i concentrar a favor de la lliure decisió de les dones davant la seva maternitat i contra la llei Gallardón, en les diferents convocatòries que es estan organitzant en diferents pobles i ciutats de l’Estat espanyol, previstes per als pròxims dies. [Consulteu la informació a la Font; Secretaria CCOO]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s