Vandana Shiva estarà al seminario Convivència Planetaria , a Barcelona

3r Seminari Internacional de Convivència planetària: Biocivilització
Vandana shiva i Chico Whitaker, junts altres persoanlitats, com Pedro Santana, Arcadi Oliveres, Josep Pamies, Victoria Camps hi seran a “El gran Dialeg”, Seminario Internacional, titulat: Paradigmes de la Convivència Planetaria, organitzat per IMAGo, a la seu de l’UGT, Rambla de Santa Mónica 10.

14abrilvandana
L’objectiu del 3r Seminari Internacional de Convivència planetària (24, 25 i 26 d’abril) és 
produir sinergies entre Catalunya i el món al voltant d’un nou model de convivència planetària, reflexió existent en diferents escenaris globals i impulsada pelFòrum Social Temàtic del Medi Ambient i altres actors.

 El nou paradigma de convivència planetària aposta per la biocivilització,tot valorant i respectant la vida en totes les seves manifestacions: l’ésser humà, els animals, la natura, i el planeta, la nostra única llar.

14abril_vandana3er-seminario-iconoEl seminari constitueix un punt de trobada per al diàleg i la reflexió que, a escala global, s’està duent a terme sobre aquest nou paradigma, constituint un espai on  diferents actors intercanviaran punts de vista. Així es recolliran les construccions que des de diferents especialitats de l’àmbit local català s’estan realitzant en pro d’aquest canvi global, enfortint els vincles amb les xarxes i escenaris globals en els quals igualment s’està duent a terme aquesta construcció. [+info i Inscripcions a Imago]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s