Ja es poden enviar curts al 2º Concurs Dona’MCine!

El Concurs Dona’MCine 2014, ja está en marxa i s’entregaran els premis el 30 de maig. Recordar que si voleu participar us teniu que inscribir- abans s i mirar les  Bases i el Calendari].

14donamcineJa s’ha iniciat el periode d’inscripcions i d’enviament de vídeos al II  Concurs internacional de Curts on-line de curtmetratges realitzats per dones des de mirades feministes, i el tancament de recepció d’obres será el 15 d’abril.

Aquest projecte audiovisual està impulsat per l’Associació Entrepobles, dedicada a la cooperació solidària durant més de 25 anys, i  la Productora Doble Banda, amb una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social. Han format una plataforma virtual que vol potenciar la visibilització de produccions audiovisuals amb perspectiva de gènere que no tenen un espai en els mitjans de comunicació tradicionals. Aquest concurs es d’ambit internacional i permet la participación de tot tipus de curts, i en aquesta edició volen  abastar dos tipus de temàtiques,  una dirigida a vislumbrar  un món millor i l’altra,  sobre el cos, la sexualitat i el paper de les dones en la sostenibilitat de la vida.

El primer apartat titulat: “En un planeta finit, solidaritat i justícia sense límits”, es vol visibilitzar els sabers, les capacitats, les pràctiques socioeconomiques alternatives, els assoliments i també les resistències, els desafiaments i les rebel·lies de les dones  en un planeta maltractat, amb una desigual distribució de recursos i treballs,  amb vocació  reivindicativa de solidaritat,  justícia social i ecològica sense límits.

Al segón partat es titula: “El meu cos, el meu primer territori de llibertat” i vol mostrar el paper de les dones  en la sostenibilitat de la vida des de la desobediència  sexual i de gènere.  Així com en el drets i responsabilitats  per  viure  i gaudir d’ una vida digna i feliç.

El projecte Dona’MCine compta amb la col•laboració de:  Arç Cooperativa, Mujeres de Negro de Sevilla , Coop-57 , l’Observatori del Deute en la Globalització, El Kinògraf, Educació per l’Acció Crítica , Cine Club Vilafranca,  Món Comunicació i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès;  i el suport financer de l’ Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament [Podeu  consultar las bases, condicions i calendari a la Web, en catàla i en castellà. [+info]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s