Dimarts 18: Jornada sobre el “dret a la salut de l’infància ‘origen africà”

 El proper 18 de febrer i en el marc de la  Tolerància Zero contra la Mutilació Genital Femenina, l’associació Metges del Món amb el  suport de la Direcció General per ala Immigració, organitza la jornada “El dret a la salut de la infància d’origen africà a  Catalunya”. La jornada es farà a la sala d’actes de la Direcció  General per a la Immigració, carrer Calàbria, 147 de Barcelona; el  proper dimarts 18 de febrer des de les 9 del matí.

jornada18FEB  La trobada és un espai d’intercanvi de coneixements i experiències, amb l’objectiu de reflexionar al voltant de la  infància d’origen    africà a Catalunya, des de la salut i des dels seus drets. Hi haurà un emmarcament del que  són les famílies transnacionals, com es viu  aquest fet i el que significa pels infants. Es parlarà de com des de  les comunitats s’aborda la salut dels menors i de com s’encaixen en  un nou marc social i en un altre país. I tot  això des d’una reflexió de com estem informant i de com cal informar sense negar la realitat.

 Podeu consultar el programa “El dret a la salut de la infància d’origen africà a Catalunya”, i la presentació de  Medicos del Mundo

Les inscripcions s’han de fer a través del correu electrònic: catalunya@medicosdelmundo.org

Durant aquell dia hi haurà també una exposició de Metges del Món sobre la salut i la infància.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s