Llibre i documental sobre els antics Encants de Barcelona

El dimecres 29 es presentara el llibre: Encants, historia d’un trasllat,  de la historia del popular mercat de Bellcaire, ara ubicat a la plaça de les Glories. També ens informen des del Taller d’Història del Clot-Camp de l’Arpa  de la premier del documental del mateix nom en el qual el Taller ha intervingut activament,  s’ha presentat en una sessió “premiere” el passat dijous 16  al mateix mercat.

Imatge en línia 1

Aquest documental es podrà veure a a televisió, a Sense Ficció de Tv3 (veure Trailer), el dimart 21 de      gener, a les 21,50 hores (en primera emissió).

Els Encants formen part de la identitat de Barcelona, és un microcosmos amb vida pròpia que s’ha mogut per  la ciutat des de fa molts d’anys. Cada dia centenars de paradistes, clients, turistes i curiosos passegen pels  seus passadissos, buscant alguna cosa. Hi ha qui busca productes quotidians; d’altres, antiguitats; d’altres  roba de segona mà, andròmines de tot tipus, color i origen. Aquesta diversitat és l’essència d’aquest caos  endreçat que han esdevingut els Encants al llarg de tots aquest temps.

Us esperem! a la presentació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s