L’altra realitat de Lluis Pardo a la Sala Muntaner

És molt recomanable assitir a una funció d’«Hypnos, l’altra realitat», que presenta  Lluís Pardo a la sala Muntaner.

Hypnos. La otra realidad

Luís Pardo, el psychomago, està dispossat a sedüir i entusiasmar amb el seu art, que va molt  més enllà de la magia tradicional.

Aquesta no és una funció d’hipnosi tal com el públic té concebut, «en què se li fa passar ridícul, fent-li cloquejar com a una gallina o sentir-se nu davant el públic…», aclareix Pardo, «espero que amb aquest espectacle es donin compte que no tots els que fem hipnosi sobre un escenari busquem el riure dels altres ».

Luís Pardo és un hipnòleg preparat a consciència, que ha estudiat psicologia i aprofita aquest mitjà per fer teràpia als espectadors, «lliurant, moltes vegades de fòbies o addiccions, com el tabac i altres drogues, tot i que és difícil tractar l’alcoholisme», segons les seves paraules. L’espectacle és, també, un entreteniment, amb moments divertits. «En les funcions participa el públic, sense trucs, de forma voluntària, no s’usen actors ni companys», va afirmar Lluís.

El públic que segueix a Pardo és generalment jove i ha omplert les sales on s’ha presentat, a la temporada anterior, amb el muntatge «Quan el diable pensa». La Sala Muntaner pretén repetir el mateix èxit i ofereix funcions de dijous a diumenge. Text,fotos i vídeo: Susana Villafañe

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s