Flor Andino: “Volem que es noti que estem integrats a Catalunya”

El 2on Rally d’Integració  internacional  a Barcelona es celebrarà el diumenge 14 de juliol  a La Plaça de les Cascades  (Font de Montjuïc)

Tot està a punt per a la celebració del Segon Ral · li organitzat per la Cambra Internacional de Comerç i Turisme equatorià -catalana a Barcelona (CICTAEC). La seva presidenta Flor Andino explica que es tracta d’una activitat familiar i social en què els participants volen demostrar el seu nivell d’integració i conèixer millor la història del país d’acollida. “Persones de diferents països convergim en aquesta meravellosa terra anomenada Catalunya de la qual formem part i la ajudem a anar cap endavant”.

Per conèixer millor, la història i costums catalanes organitzen una cursa popular, per llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona, ​​una gimcana en la qual els participants han de demostrar el seu coneixement de la ciutat, i altres concursos. La inscripció ja està oberta a través de cictaec.com, o cictaec.es. El RALLY és un esdeveniment internacional d’entreteniment per a tot tipus de públics, grans premis i moltes sorpreses: I si no es participa al Ral · li gimcana també poden gaudir de l’espectacle i de la gastronomia.

Recordar que diumenge dia 14 de Juliol, de les 11 del matí i fins al migdia, partint des de la plaça de les Cascades (Plaça Espanya- Montjuïc) es recorreran punts importants de la ciutat en un esforç per augmentar la convivència i la integració multinacional a Catalunya. Mentrestant, en el punt de sortida, fins a les 10 de la nit, al voltant d’aquesta plaça de la Font de Montjuïc, hi haurà festa contínua, música cubana, danses bolivianes, catalanes, equatorianes, dominicanes i d’altres països. L’esdeveniment comptarà amb actuacions de música variada i artistes convidats, com Rumba 3. En tota la zona hi haurà estands diversos i mostres gastronòmiques per a tots els gustos, i també comptarem amb una bella exposició del museu Etnològic, l’esdeveniment tanqués amb l’espectacle de la font.

El primer RALLY que es va celebrar l’any passat, va tenir un gran èxit. Per aquesta raó “En aquesta edició som molt més ambiciosos i ens dirigim a un públic internacional, llatinoamericà i català, perquè sabem que la integració és cosa de tots” – explica Andino.

Tant Flor Andino, com les persones que han organitzat CICTAEC com a associació sense ànim de lucre, treballen a favor d’un sistema de comerç i inversions obert i creen instruments que ho facilitin, amb la ferma convicció que les relacions econòmiques binacionals condueixen a una prosperitat sostenible. I a més ajuden els immigrants a la solució dels seus problemes.

Els organitzadors agraeixen a les institucions i patrocinadors la seva ajuda perquè l’esdeveniment es converteixi en el més important del món de la migració a Catalunya.

[+info a : http://cictaec.es/. Responsable de Premsa: Julia López. Telfs: 935459253/634127225]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s