Ada Colau: “Aquesta gentussa no ha de donar-me lliçons de democràcia”

Ada Colau  va parlar clar i contundent davant de la comissió parlamentaria  del Congrès. Ha dit que els culpables dels desnonaments són el bancs i que es criminal deixar al carrer a la gent per no poder pagar i a més sense futur.  i va dir ben alt que el president de l’associació de banquers era un “criminal” i ho va tornar a ratificar quan el president d e la comissió d’economia  li va demanar que retirara el que havia dit.  Ada ha demostrat ser una dona amb coratge [Veure videos a la Plataforma d’afectats per l’hipoteca; PAH] . 

Entrevista  amb  ADA COLAU; Publicada a Publico.es, dimecres 6 de febrer 2013

La portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que dimarts va cridar “criminal” al Congrés al representant de la banca, està convençuda que “els desnonaments són un dels actes més violents que hi ha”


Ada Colau. EFE

La cara més visible de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va ser aquest dimarts al Congrés dels Diputats per defensar la Iniciativa Legislativa Popular contra los desahucios que han presentat amb més d’un milió de signatures i dir que no permetran “que es sacrifiqui a una generació sencera que ha estat víctima d’una estafa”. Ada Colau(ver su intervención completa) porta molts anys lluitant al carrer, en despatxos, en conferències, per tots els mitjans, contra aquest drama social pel qual màs de 500 personas cada día  estan sent expulsades del seu habitatge.

Per això, després de la intervenció en la Comissió d’Economia del Congrés del portaveu de l’Associació Espanyola de la Banca, en la qual aquest va defensar l’actual legislació hipotecària, va reconèixer que s’havia hagut d’aguantar per no tirar-li una sabata però que va aprofitar la seva intervención per dir-li “cìnic” y “criminal”, i això  va provocar el retret del president de la Comissió i que les seves paraules arribessin ràpidament als mitjans de comunicació i les xarxes socials. [continua en castellà a Publico.es]

Foto Ada Colau. EFE
NOTICIAS RELACIONADAS
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s