Benestar: “Aprimar lliurant del greix localitzat en certes parts del cos”

Les festes nadalenques solen portar amb si un augment de pes i també el “propòsit” ferm d’estar més primes per poder sentir-nos millor amb nosaltres mateixes. Però encara portem una vida sana, i ens cuidem físicament, és molt difícil recuperar el nostre pes ideal, si no comptem amb ajuda de professionals i d’un programa eficaç.

13tripticotratamientoscorporales

Tritptíc dels Tractaments de BENESTAR

Per si fos poc, la antiestètica greix que no sabem com treure’ns de sobre, sobretot, la que s’ha acumulat en certes zones del cos. i la seva desaparició requereix un tractament localitzat. Per això, les professionals expertes de BENESTAR han dissenyat uns tractaments variats denominats Reductor Express, que inclou sessions de lipolàser, cavitació, presoteràpia, radiofreqüència, massatge localitzat i electroestimulació. La durada de cada sessió va de 15 a 75 minuts (segons la tècnica utilitzada) i garanteix la recuperació de la silueta per poder sentir-nos millor amb nosaltres mateixes. Aquests tractaments són d’eficàcia ràpida per disminuir el sobrepès, eliminar el greix localitzat i acabar amb la cel · lulitis. Des de la primera sessió s’obtenen uns resultats sorprenents.

BENESTAR, tal com es veu a la foto de sota, ofereix un pack de tractaments Reductor corporal Exprés, a escollir entre diferents programes reductors, i cada un costa 199 €. Una oferta especial durant els mesos de gener i febrer, que serveix per a tots els centres i està pensada a mida de cada necessitat.

[Segueix en castellà al Blog de Benestar]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s