Gran èxit de Bebe i les seves cançons contra la violència de gènere

El CICLE DONES ha tingut un gran èxit en la seva primera amb els concerts de Bebe, i les seves cançons en contra de la violència de gènere, i  amb Pastora i el seu grup

Barcelona, 28 Nov. La independent: El diumenge 25 de novembre, Bebe va conquistar a tot l’auditori ple de gom a gom, i Pastora va aconseguir que tothom ballés dempeus en gran part de les seves cançons

 Amb la seva portentosa veu, delicadesa,  intimisme i cor, Bebe va aconsseguir que el públic la escoltès a  amb una concentració i atenció impressionants i també la van aplaudir  des del cor.  Les seves lletres, que ens parlen d’amor, desamor, però també de superació, llibertat i nova vida. Les seves cançons sobre  maltractament “Malo, malo” i “No me estires de los pelos” las va dedicar a totes les dones que encara sofreixen violència, en aquest diumenge 25 de novembre, Dia Internacional en Contra de les Violències vers les Dones.  Acompanyada de dos músics excepcionals, entre ells el guitarrista Pablo Novoa, Bebe ha presentat les cançons del seu últim disc “Un poquito de rockanrol“, i ha acabat am la cançó estel del anterior: “Kiereme”.

Abans, Pastora ens va oferir  un  concert que va fer les delícies de tothom, des dels més petits als més grans: I a mitjà  concert, tota la platea es va aixecar per ballar al ritme de les seves cançons . Ambdues han segut els estels convidats d’aquesta primera part CICLE DONES, i han omplert l’auditori AXA en el dia electoral de Catalunya: Bebe es va mostrar molt contenta d’actuar a Barcelona on a cantat moltes vegades, així ocm a altres llocs de Catalunya . El día 14 de gener del 2013, actuarà a Mataró. Mireu la  Agenda:

I recordeu que si presenteu el flyer d’aquest article, podreu pagar les entrades a 12 Euros. Y si porteu algú grup de més de 10 persones,  la vostra entrada serà gratis. Preguteu per Món Comunicació.

Participar en el Facebook Cicle de dones ;[+Info  : comunicacio@sin-palabras].  Venta de entradas: www.telentrada.com
Fotos: Susana S. Villafañe


Un cicle amb vocació de continuïtat

Aquest Cicle, que té vocació de continuïtat, ha aconseguit un gran èxit en la seva estrena, amb Najwa Nimri i Anna Roig… Però, ens preguntem, si …”tindrà el mateix ressò diumenge -nit electoral a Catalunya?- I suposem que SÍ, perquè actuen dos “number one” de la cançó amb nom de dona, Bebe i Pastora. Quina millor manera hi ha de celebrar el dia que anar a la tarda -nit a l’Auditori AXA i gaudir dels concerts! Sobretot, els nois i noies que s’estrenen en el vot -com a majors de 18 anys- i els que ja són una mica més grans, però tenen ganes de participar ‘en viu i en directe’ amb aquestes dues forces de la natura”. I també cal tenir en compte que és una bona elecció que Bebe puguianimar la tarda del 25 de novembre, día Internacional en contra de les Violències envers les dones, amb alguna de les seves lletres que recorden precisament això.

El promotors, de Primer Acte, mostrem la intenció de continuar programant en el 2013, activitats de dones a l’Auditori AXA. I aixó ens ho va explicar Toni Coll, el responsable: “Com a promotors teatrals i musicals van veure un buit amb la programació musical a Barcelona. Els concerts de dones cantants, sobre tot catalanes, tenen molt poca presència en una ciutat que contínuament està programant actuacions d’artistes de fora. Així que,  ho van comentar amb Lidia Pujol, Pastora, i les altres,  hi van estar molt d’acord en participar a aquest primer Cicle, La nostra idea és que l’Auditori AXA sigui un lloc per que les dones puguin mostrar la seva creativitat”

                                          

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s