Ester Quintana la dona de Sant Martí que ha perdut un ull demana testimonis

Ester Quintana, de 42 anys va perdre un ull per l’impacte d’un projectil llançat pels Mossos d’Esquadra el 14N. La seva versió contradiu frontalment la del Conseller d’Interior, Felip Puig.
Ester Quintana, de 42 años perdió un ojo por el impacto de un proyectil lanzado por los Mossos de Esquadra el 14N. Su versión contradice frontalmente la del Conseller de Interior, Felip Puig.
Es necessiten més testimonis del #14N / Más testigos del #14N:Difondreu el vídeo de Youtube

ATENCIÓ, LA TEVA COL·LABORACIÓ ÉS MOLT IMPORTANT PER L’ESTER:

Es fa una crida a les persones que van estar a la zona de Passeig de Gràcia entre Gran Via i Plaça Catalunya (C/Casp) el 14 de novembre entre les 20:30h i les 21:00h, o vas veure alguna cosa des de la finestra o balcó d’un pis, posa’t en contacte immediatament amb la família i els amics de l’Ester Quintana a través del mail: animsester@gmail.com

ARA MÉS QUE MAI, SOLIDARITAT AMB L’ESTER: TENIM QUE FER ALGUNA COSA
L’Ester Quintana és una dona de 42 anys. Els darrers anys de la seva vida els ha dedicat a compaginar la seva professió en el sector de l’hostaleria amb les seves inquietuds culturals, i des dels seus espais de treball, les cafeteries del Centre Cívic de Sant Martí i del Centre Cívic Sandaru, ha ofert cultura popular a la ciutadania, una cultura lliure i gratuïta, per a que tothom pogués gaudir-ne.

Aquesta és la raó per la qual l’Ester és també una dona coneguda al seu barri, Sant Martí, on sempre ha format part de la xarxa cultural. El passat dimecres, 14 de novembre, la seva vida va fer un gir inesperat, un gir brutal produït per una agressió, una agressió de la qual no coneixem l’autor però sí la seva professió.

Dimecres, poc abans de les nou de la nit, quan l’Ester marxava cap a casa amb uns amics després de participar a una manifestació legal convocada amb motiu de la vaga general, un proyectil llançat per un mosso d’escuadra va impactar a la seva cara produint-li una greu lesió que li provocà la pèrdua de visió a un ull i la trencadissa de diversos ossos tant del pòmul com de la mandíbula. No és la primera víctima d’aquests projectils, els darrers anys són moltes les persones que s’han trobat en la seva mateixa situació a casa nostra.

Les pilotes no discriminen, no discriminen per edat, com no ho fan per sexe ni per filiació política, les pilotes de goma ens poden afectar a tots. Les pilotes són un arma perillosa, mortal com es va demostrar recent ment als carrers de Bilbao, que augmenten la seva perillositat quan són disparades il•legalment apuntant a les persones. Les amigues i amics de l’Ester, convençuts de la immoralitat de la seva utilització en una societat democràtica i conscients que hi ha a l’abast dels governants altres mitjans de dissuasió, ens posicionem amb les associacions ciutadanes que demanen la seva prohibició.

Al mateix temps, sentint-nos menys preats per les paraules del Conseller d’Interior, qui davant la realitat constatable dels fets, va declarar que el passat dimecres no s’havien utilitzat aquests projectils, ens sumem a la demanda social, que és ja un crit, que exigeix la seva dimissió en front de la repressió desmesurada i continuada que està oferint com a resposta a qualsevol protesta social o cívica. Una societat a la qual els seus ciutadans tinguin por a manifestar-se no pot ser mai una societat lliure.

STOP VIOLENCIA POLICIAL STOP PILOTES DE GOMA. PUIG DIMISSIÓ. SOLIDARITAT AMB L’ESTER I LES VÏCTIMES DE LA REPRESSIÓ INDISCRIMINADA.
alguns mitjans han parlat del tema, com el Triangle

Per solidarizar-se, contactar amb l’Ester és pot escriure:
animsester@gmail.

2 thoughts on “Ester Quintana la dona de Sant Martí que ha perdut un ull demana testimonis

  1. Retroenllaç: Sant Martí amb veu de dona » Ester Quintana és una dona de Sant Martí que ha perdut un ull per un projectil de la policia

  2. Retroenllaç: Sant Martí amb veu de dona » Ester Quintana la dona de Sant Martí que ha perdut un ull demana testimonis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s