Aquest 11 de setembre s’està preparant una gran manifestació a Barcelona per reivindiar l’Estat Propi per a Catalunya

Cal recordar que Catalunya va perdre la seva sobirania fa 300 anys per la força de les armes, i ara torna el perill de tornar endarrera


Si bé semblava que amb la restitució de la democràcia les coses anirien millor, ben aviat es va anar veient que no i que el tracte dispensat a la nostra comunitat continuava essent el d’una colònia, de la qual s’en treu el màxim profit, però desprecies profundament (despreci per la nostre llengua i cultura, manca d’inversions estatals i màxima espolicació fiscal).

La culminació de tot plegat fou el rebuig frontal per part del Tribunal Constitucional al nostre Estatut, aprovat al Parlament català per amplíssima majoria i també a l’espanyol, i votat favorablement pel poble català.

La situació actual és insostenible: en relació al nostre PIB, som la comunitat que menys gasta, la que més paga a les arques de l’Estat espanyol, la que menys rep i, com a conseqüència, la que més ha de retallar.

Quan tots els experts consideren que una Catalunya independent seria un dels països més rics del món, tenim 800.000 aturats, 250.000 aturats sense prestacions, 100.000 famílies sense ingressos i 65.000 que han perdut casa seva o estan a punt de perdre-la.

La independència de Catalunya s’ha convertit en l’única via de supervivència. Una alternativa que només depèn del poble català i de la nostra capacitat d’obtenir el reconeixent a nivell internacional.

És per això que aquest 11 de setembre és important que buidem Catalunya, que tothom sigui a BCN en la manifestació per l’Estat Propi.

CONTRA LA CRISI I L’ESPOLI FISCAL,
INDEPENDÈNCIA I JUSTÍCIA SOCIAL

No ens hi veurem, serà impossible entre tantíssima gent, però estarem molt contents i contentes de saber que també hi sou.

Assemblea Nacional Catalana Vallès Oriental

Manifestació: Catalunya, Nou Estat d’Europa
Barcelona, 11 de setembre,18h Passeig de Gràcia amb Granvia de les Corts Catalanes
Recomanacions per a la marxa:
Es recomana incorporar-se a la manifestació des de la Diagonal amb Passeig de Gràcia
Portar estelades i tarjetes verdes que es repartiran en diversos diaris aquest diumenge (excepte La Vanguardia i El Periodico)
NI UN XIULET, NI UNA TRENCADISSA, NI UNA EMPENTA: FEM QUE SIGUI UNA MANIFESTACIÓ MODÈLICA TAL COM ELS CATALANS SABEM FER

Mireu el vídeo de fa dos anys

Anuncis

One thought on “Aquest 11 de setembre s’està preparant una gran manifestació a Barcelona per reivindiar l’Estat Propi per a Catalunya

  1. Retroenllaç: 11 de setembre | ancvoprova2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s