Jornada de “Tribut a la dona”, el dissabte 30 de juny a La Salle de Gracia (Barcelona)

TRIBUT A LA DONA: Una jornada en que tothom ha treballat el seu  costat Femení”

 La jornada ha tingut lloc el dissabte 30 de juny des de les 9  del matí fins a les 21 hores, i s’han fet molts tipus d’activitats diferents dintre i fora de l’Auditori  de la Salle de Gràcia. Durant tot el dia s’han pressentat més de 25 ponents i dinamitzadores i ha hagut una assistència  mitjana de 300 persones. L’organització: Armonia Equilibri ha considerat un èxit la convocàtoria, que es la primera que es fa dedicada al món de la dona, i anuncia una altra jornada per el dissabte 14 dejuliol en el mateix lloc, el centre La Salle de La Plaça del Nord 14 , en Gràcia (Barcelona) . 

Les ponents i conferenciants  no tenien més que mitjà hora per explicar-se,a traure al públic, fer sesions de relaxacio o altres activitats  destaquem, malgrat tot,  els experts-es,  homesi  dones de diferents disciplines han acconsseguir redescobrir, reactivar i consolidar l’energia Femenina. Julia Pretel ha parlat  de l’energia del Punt G  i ha comprovat l’estat dels assistents mitjaçant un diapasó. Per què  la paraula no era l’única protagonista de l’esdeveniment,  ja que juntament amb ponents de la categoria de Pretel,  Montserrat Isidro, Quilla Lola, Miguel Ángel Darshan, Montserrat Escola, i el mateix Tutham, organitzador de la trobada,  també van poder gaudir de tallers, com el  de Risoterapia de Montse Fernànez,  de la dansa del ventre de Nina (Sala Beltane) i del Cant Sagrat de la Dona amb Tania Quintana i Claudia Hunkalo, entre d’altres.

La jornada va omençar  a les 9,30 h del matí amb una harmonització de les Energies a càrrec de Ricard Om per acabar cap a les 21h. amb la cantant de Mantras i Kritan Carmen Cuesta.

 [+info a Armonia Festival]
                         Domingo Mohedano
Coordinador Armonía Equilibri
http://www.facebook.com/www.armoniafestival.org
www.thutamguillamot.com

Per més info: armoniafestival@yahoo.com. Teles:  93515882/647446507 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s