Cacerolada diaria davant de l’edicifi de La Caixa (Mordor)


Des del dimarts 15, en que  es va decidir en l’asamblea de la indignació de Plaça Catalunya, que es dessalojaria la plaça però qui vulgués  podría apuntar- se a l’acampada del passeig de la Diagonal davant del Edifici de la Caixa, molta gent ha estat allà, malgrat que ahir  a la nit els mossos d’escuadra els van dessalotjar als 100 acampats allà, i han detingut una persona.

Com cada tarda, de 19 a 20 hores haurà una caixerolada  de protesta i després  assemblea!!!  Les persones concentrades necessiten suport i que hagi molta gent .

I per què aquesta ocupació se li anomena #Okkupy mordor!!! . Aixó ens ho explica un dels protagonistes “principals” de l'”okupació”  d’aquest espai de la Diagonal de Barcleona. “En record de la pel·lícula del Senyor dels anells… Mordor és la força malvada, Mordor és la torre negra (La Caixa)  on viu Sauron senyor oscur y enemic dels pobles lliures de la terra mitja (el nostre país). L’enemic (Isidre Faine) i el seu servi Saruman (Felip Puig) que lidera l’exercit de  terribles i violents Orcos (mossos d’eskuadra) , servidors de Mordor. Els indignats i indignades  son  així com els hobbits, petitons i més dèbils aparentment, però que com sóm el 99%!! i derroten les forces..”. ” I el pitjor, explica altre protagonista de l'”Okupació” , que  “és que en nostre país hi ha molts Mordor…”  Continuarà…

2 thoughts on “Cacerolada diaria davant de l’edicifi de La Caixa (Mordor)

  1. Retroenllaç: Ficció o realitat? » No cal que en facis gaire cas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s