Acomiadament emotiu de Monica Terribas en TV3

Centenar de treballadors i treballadores s’acomiaden de Monica terribas entre aplaudiments

Prop de dos quarts de quatre d’avui, quan acabava el Telenotícies Migdia, i entre dos blocs d’aplaudiments de cinc minuts de duració, centenars de professionals de TV3 han  expressat el seu suport i solidaritat amb la directora destituïda, Mònica Terribas.

Durant l’acte, insòlit en els 28 anys de Televisió de Catalunya, se li ha agraït la seva proximitat, la defensa dels valors i del model de TV compartida amb els treballadors, la fermesa davant els atacs interessats i la seva capacitat d’implicació i, literalment, de “donar la cara” per l’empresa, que compleix una funció social insustituïble. I se li ha expressat que se l’enyorarà.

 Per la seva banda, Mònica Terribas ha lamentat haver de deixar la casa on ha estat tants anys i ha dit que no ha estat difícil defensar la plantilla de Tv3, i s’ha mostrat orgullosa d’haver-la representat quatre anys. Ha agraït particularment la col.laboració amb la cap d’Informatius, Rosa Marqueta, a qui li ha reconegut el mestratge professional. Finalment, ha animat els treballadors a mantenir el contacte amb la gent del carrer com a defensa davant de les crítiques externes.

 En una altra trobada al Centre de Programes, (CPA), Terribas ha reiterat els agraïments i ha lloat la capacitat de creació dels professionals.

Sant Joan Despí,  27 d’abril de 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s