Hi ha alternatives: un llibre que dona esperança

El llibre “Hi ha alternatives” hauria d’haver estat editat  per Aguilar. Al menys aquest és el compromís que l’editorial del grup PRISA  tenia amb els autors, professors relacionats amb la Universitat de València que consideren que els han censurat pel seu contingut: Després de fer una anàlisi molt acurada de la situació econòmica del nostre país per explicar per què hem arribat al punt actual, es proposen solucions i una altra forma de fer una  política sostenible per sortir de la crisi.
El autors, Vicenç Navarro, Juan Torres y Alberto Garzón,  defensen el dret a la informació. Per això demanem la seva difusió i expliquem el que els ha passat.
”Fa un parell de mesos, l’Editorial Aguilar, va mostrar el seu interès per publicar el nostre llibre ‘Hi ha alternatives. Propostes per crear ocupació i Benestar a Espanya‘, que ens va prologar Noam Chomsky. Quan ja s’havia concretat com a data de publicació el llibre del 19 d’octubre i s’havia començat la seva promoció al web d’Aguilar i en llibreries, els Editors ens van comunicar que l’empresa desitjava endarrerir-ho sense altra explicació de per mig, el que ens va obligar lamentablement a desestimar la publicació en aquesta  Editorial. Per solucionar aquesta situació hem optat per oferir la nostra obra gratuïtament en format pdf a través de la xarxa i en una nova edició impresa en Edicions Sequitur que, amb la col · laboració d’ATTAC Espanya, s’ha arriscat a publicar ràpidament aquest llibre que estarà en llibreries al preu de 10 euros. Tenim la ferma convicció que només fent que la ciutadania sàpiga el que de veritat està succeint en la nostra economia i divulgant les alternatives que existeixen a aquesta aguda crisi del capitalisme podrem sortir-ne amb més ocupació i benestar social, com vam demostrar en aquest llibre”.
[consultar Vicenç Navarro i Blogs Avui]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s