III Congrés de Teràpies Alternatives en Barcelona el 24 i 25 de març 2012

Per tercer any consecutiu se celebra a Barcelona, els dies 24 i 25 de Març del 2012, el III Congrés de Teràpies Alternatives, donada la gran demanda i interès que s’està despertant en un col · lectiu creixent, imparable, amb una capacitat d’assimilació i de aprenentatge cada vegada més gran. El congrés organitzat per Armonia Festival, es farà en el Col.legi LA SALLE, ,en passeig de la Bonanova 8 (Barcelona). 
 
Ciència, Medicina Tradicional i Teràpies Complementàries, es donen la mà per presentar les últimes novetats en aquests camps. Aquest congrés reuneix  a experts en el ram de la medicina i la ciència perquè ens donin resposta a preguntes com ara:  Quines proves hi ha que les tècniques complementàries són efectives? Per què funcionen? Com sabem quina és la més adequada per a nosaltres i la que ens donarà millors resultats? , així com per conèixer els mecanismes i funcionament d’aquestes teràpies.

Entre els ponents es compta amb   grans investigadors com Daniel Testino, argentí de naixement però resident de Barcelona des de fa anys, que   ens parlarà de l’energia tel · lúrica, la ressonància Schumann amb els seus conseqüents repercussions en l’ADN, també explicarà què és la bioenergia i ens parlarà del seu descobriment de tècniques ancestrals que es van usar en l’antic Egipte i en l’Atlàntida. Serem testimos directes de com ha rescatat aquestes formes mil · lenàries de curació.

També hi haurà una intervenció del conegut Dr Ángel Escudero (creador de la Noesiterapia). Ha participat en diversos programes com “Saber Vivir” i ha estat entrevistat per les més prestigioses cadenes de televisió al nostre país ia l’estranger. Ens oferirà testimos reals que donaran fe dels resultats d’aquesta tècnica.

No podem oblidar al màster en PNL, coaching i creador de Sanergia, Alessandro di Massi. Ens farà demostracions en viu i experimentarem aquesta màgica energia, cada vegada més palpable i que ofereix resultats a vegades difícils d’explicar per la ciència.

En el concert de Geometria Sagrada, espectacle de color, so i vibració, podrem experimentar la freqüències solfeggio al nostre cos i adonar-nos de com la música també pot curar; per això comptarem amb Albert Cuevas, gran musicoterapeuta onocido pels seus treballs amb QArts: freqüències de reactivació freqüencial.
El científic Rafael López-Guerrero ens parlarà de com la Radiofreqüència Quàntica Diferencial es pot aplicar en les teràpies i ens ajudarà a entendre la interconnexió del nostre camp a la xarxa terrestre.
Hem de fer especial menció a la presència, com a ponent en aquest congrés, a la gran actriu Lola Salamanca (fundadora de Redeslife i creadora de la tècnica cirurgia energètica APH). Ens parlarà com va arribar a ella després d’anys d’investigació i recerca, una eina que activa la glàndula pineal, produint-se un desenvolupament del nostre cervell molt notable sanándose com a conseqüència d’aquesta activació, moltes malalties i produint-se un salt evolutiu en cada un de nosaltres, repercutint i reflectint, en el nostre entorn.

Miguel Ángel Darshan, expert en Hipnosi i Regressions a Vides Passades, Fundador de LuxVitae (la xarxa de sanació més gran del món) que a més, ha publicat un llibre molt aclaridor que ens parlarà de la reencarnació, la hipnosi, el karma i ens oferirà , amb un llenguatge assequible, informació que ha anat recopilant durant molts anys després de passar consulta a milers de persones. Són innombrables els testimonis que acrediten la seva feina. El seu màxim afany és ajudar l’ésser humà a desenvolupar el seu potencial ja alliberar-se de tota mena de limitacions o dependències.

La intenció d’aquest esdeveniment és demostrar-nos que les teràpies anomenades erròniament, alternatives o complementaries, sí que funcionen, per a això es faran demostraciones en viu i s’utilitzaran alguns aparells que mesuraran aquestes freqüències.

Reiki, la hipnosi, tapping biodescodificació, cada vegada més, estan sent utilitzats en consultes mèdiques. Agraïm la gran acollida que tenen aquestes teràpies, el desarrrollo que s’està produint en aquest sector tan important i els estudis que s’estan realitzant. Cada dia són més el nombre de psicòlegs, psiquiatres, metges i infermers que incorporen aquestes eines en els seus tractaments, i poden donar fe dels resultats obtinguts. Tots coneixem algú, conegut, amic o familiar que s’hagi curat d’una malaltia “crònica” amb aquestes tècniques. es segueix investigant, evolucionant i sobretot donant suport a tots aquells que dediquen el seu temps al coneixement.
La organització dona les gràcies  de nou a tots els que esteu fent possible aquest Congrès, una mostra viva de es continua creixent, investigant, evolucionant i sobretot al suport a tots aquells que dediquen el seu temps al coneixement, així com a totes les persones inscrites o que es puguin inscriure que amb la seva participació el donen sentit .
Per veure el programa complet i totes les ponències, podeu visitar el web de Armonia

“La ment és com un paracaigudes, només serveix si s’obre”. Albert Einstein.

Ruth Peinado Bolea

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s