Segueix la lluita dels treballadors sanitaris del Hospital 2 de maig

Barcelona, ​​12 setembre 2011
El dissabte 10 de setembre els ciutadans ja ha fet dos mesos  que els treballadors del barri, i els  veïns i veïnes del Clot Camp de L’Arpa , protesten davant de l’Hospital 2 Maig de Barcelona. Han sigut  dos mesos ininterromputs de cazerolada diària i bloqueig del trànsit a la cruïlla viari davant la porta principal. Els veïns del barri s’entesten a protestar contra la privatització de l’hospital i del proper empobriment de la qualitat dels serveis.

Segons els plans inicials del govern, l’hospital hauria d’haver tancat aquest mes de setembre com a resultat de les retallades pressupostàries. L’hospital segueix obert després d’arribar a un acord amb els metges perquè liderin la gestió privada del centre hospitalari.

Fa dos mesos, infermers / es, metges / es i personal sanitari, recolzats per la ciutadania, van començar a dir NO amb una cazerolada que no ha cessat ni un sol dia. Però alguna cosa de poc clar pas, i des de mes d’un mes només ciutadans i ciutadanes participen a la protesta. Som fermament contraris al fet que els serveis sanitaris es regeixin per la lògica del mercat.
Durant tot el mes d’agost, sense faltar un sol dia, hi ha hagut cazerolada davant l’Hospital 2 de Maig, a les 20 hores i durant una hora, impedint també el trànsit de vehicles. La mobilització compta també amb el suport de estrangers residents a Barcelona. Estem cansats, però seguim i seguirem a defensar una sanitat pública i de QUALITAT. La sanitat no és un negoci.

Noticia publicada per  Andrea de Lotto (Contacte de premsa )
[+info a  bigoni.gastone @ gmail.com
tel: 93-1843012]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s