Manifestació i assamblea amb Verónica a la plaça del Mercat

 El dissabte 29 de juliol ha hagut una manifestació per Sant Martí. per a  protestar pel desnonament de la Verónica i l’Eliseo del pis del carrer Andrade (Clot de la Mel) i per la repressió policial. 
A la porta del  pis van poder parlar amb un técnic que acabava de visitar-hoi ens va comentar  que tot el pis  està destrossat, i que si ell fos tècnic del l’ajuntament no donaria la cedula d’habitabilitat, però el només estava alli contractat per un arquitecte???.
Desprès una  de les persones de la Xarxa de Suport Mutu de l’Asamblea del Clot Camp de l’Arpa van poder parlar amb els veïns del pis de costat , que van confirmar que el dilluns a la nit, es van escoltar forts sorolls al pis del que havien tret a Veronica i a Eliseo per la tarda.
 I laVerónica està molt desmoralizada per què ells no han pogut recollir les coses que havia deixat al pis, malgrat que els havien fet la promesa de que si que podrien..Ella estava molt preocupada i  ens va explicar a l’assamblea  la seva situació,  desprès de la manifestació a la plaça del mercat del Clot… i desprès de llegir el manifest que  trovareu al espai de L’Asamblea Social, es van plantejar mesures a prendre.(+info al santmartiambveudedona.cat)
Mirar el vídeo en Youtube

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s