Desnonament violent i forçós de la familia de la Veronic i l’Eliseu, veïns del Clot

Avui dilluns, 25 de juliol, amb la força de més de 40 policias  i 11 camions de suport, han fet el desnonament forçós d’una familia de 5 persones d’un entresol del Carrer Andrade, cantonada Lope de Vega, al costat de Mercadona. Han segut més de 5 hores d’oposició veïnal, d’intentar barrar el pas  a la porta d’entrada, tots agafant-nos ben fort, però els “espectrals” i violents defensors de l’ordre (de l poder id els banquers) amb les seves màscares i escuts ens anant traient u a un.

[Llegir la nota de premsa, vídeo  i  Manifest  de l’Asamblea Social del Clot Camp de l’Arpa]
Ver el vídeo de Poble Sec


Qué faran i on aniran ara la Veronica i L’Eliseu , i els seus tres fills?
Aquesta es la pregunta que ens fem totes les persones (gairebé 200) que hem pressenciat i ens opossat a aquest desdonament  violent i completament  fora de joc, per què la Veronic ai l’Eliseu pagavene l seu lloguer… A les 10,30 del mati la força policial  ja havia aparcat a un costat del carrer Bilbao. Eren uns 10 Furgons policials amb 10 policies especials cadascú. També havien dues cotxes de la policia municipal (Com sempre el “nou” Ajuntament i la “Nova” Generalitat col.laboren agafadets de la má, gustosos en la repressió contra els que menys tenen).  No han volgut dialogar ni esperar: “Tenien una ordre de desnonament i complien ordres…”
I com sempre, ho han fet amb les porres, arrastrant per terra a alguns dels que s’oposaven, i inclús golpejant al persones velles (hi ha imatges per demostrar-ho): No lis importava gens la presència dels companys i companyes de diverses mitjans televisius gravant…

La Veronica i l’Eliseo són veins nostres, que sempre han pagat el seu lloguer, i ho  podem demostrar amb els seus papers…Cal conèixer la seva historia  per “indignar-se ” encara més amb aquesta injusticia d’avui,  que també es la de cada dia.
( +info a  santmartiambveude dona.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s