Dissabte 23, Mostra de les Dones Rurals i urbanes al Palau Robert

 El proper dissabte dia 23 en el Palau Robert ( Pº de Gracia, 107 ) i des de les 10 del mati es celebrarà la Primera Fira de Xarxa de Dones Rurals i Urbanes , i a més, es farà la Jornada de “Emprenedoria, treball en xarxa i relacions interpersonals”. Nosaltres, l’Associació Món Comunicació i la xarxa Dinamitzadora de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores, promotora de LA INDEPENDENT hem col.laborat en l’organització de l’esdeveniment, en la confecció del programa i el redactat del (11juliolARCA-manifest ), i estem encarregades de la Carpa de Comunicació.
En aquesta Carpa de 3 X 3 mts, podem penjar coses, i tenir material de divulgació a la taula. I a més, hem cregut convenient  dedicar-la a la campanya  La Independent: “Jo també soc  la Independent”, per promoure  aquesta campanya. Encara que també obrim la possibilitat de que les associacions que vulguin puguin mostrar la seva publicitat. Estarem atentes sobre tot, per garantir  la presència de material informatiu  de les associacions  que ja són col·laboradores amb l’agència. 

 En la Fira d’entitats cal destacar també la presència d’AMFAR  (l’Associació femenina del medi rural)  en la carpa de dones rurals, la de FIDEM (Fundació  de la Dona Emprenedora) en la de dones emprenedores i empresàries, y la del  Col·lectiu Dona Terra, a  la d’Apoderament. Aquest col·lectiu  presentarà UNA la seva  revista online amb perspectiva de gènere.

Si mireu el programa annex véreu altres presentacions i tallers tant a la Sala Cotxeres, com a les carpes dels jardins del Palau Robert 11juliol23_ARCAPrograma
La Fira i la Jornada la organitzem ARCA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s