Per una nit: “Embarcados en el Prostibulo Poètico”

Divendres, 15 de juliol 2011.  ” Prostibulo poético” en  Port Forum, amarre F36,  a les 21,30 hores.
Vine i somia en les nits del prostíbul … perquè la pedra angular d’aquest format poètic són els seus esdeveniments.
El caràcter innovador d’aquests rau en el gir que li han donat a la lectura poètica tradicional. Aquí el “client” interactua directament amb cada poeta: una trobada seductor i únic, de textures oníriques, fantàstiques … perquè el prostíbul Poètic és també una peça artística que pren prestat el format dels bordells que van captivar a Europa i als Estats Units en el període d’entreguerres.
Cada nit, l’enigmàtica i gèlida Madame Eva presenta el seu elenc de eclèctics personatges, amb l’ajuda del amnèsic i incondicional Javi, es passeja amb el Llibre Vermell i ofereix el talent dels seus poetes als assistents. Els poetes, dones i homes amb biografies insòlites, adopten l’actitud de les meretrius dels bordells d’abans, però no ofereixen el seu cos, sinó la intimitat de les seves paraules a aquells assedegats de màgia poètica.
Així, al llarg de la nit, es desenvolupen les lectures “un a un”, és a dir, cada poeta “atén” a un “client” al mateix temps: lectura privada, propera, càlida, acollidora, entranyable. Quan finalitza aquesta trobada, el “client”, satisfet, deixa una propina per tan singular experiència.
Però el prostíbul no seria un de veritat si no hi ha vi, la cervesa, el whisky … per això cada esdeveniment es porta a terme en diversos bars o cellers de la ciutat barcelonina on, a més, s’integren músics en viu, pintors, experts de la quiromància. Finalment, Madame Eva presenta a la “Noia nova”, artista convidat que condimenta la nit amb una performance.
En el nostre calendari trobaràs la ruta cap al menjar líric d’aquestes nits de somni. I què passa si vols perllongar l’experiència del prostíbul Poètic i portar-la a casa? Pots comprar les Pàgines vermelles, poemaris atrevits que es troben a la venda en cada esdeveniment.
El prostíbul Poètic és  Bilingüe:
Actualment, el prostíbul Poètic participa en un ambiciós projecte de traducció amb el seu homòleg a la ciutat de Nova York, el Poetry Brothel: parelles de poetes,-un @ a la Ciutat Comtal i otr @ a Nova York-intercanviaran un poema mensualment durant un any. La missió de cada poeta serà traduir el treball de l’altre a la seva llengua nativa. Un cop acabi el període de traducció, s’editarà una antologia bilingüe i, quan es publiqui, se celebraran dos prostíbuls Bilingües, un a la ciutat de Nueva York i Barcelona. [Consultar la info en castellà a Prostibulo Poético]

15 de Julio Embarcados  (Este último prostíbulo será en un barco, en el puerto del Forum, amarre F36)
http://www.facebook.com/event.php?eid=178095495583637

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s