L’Assemblea del Clot a la plaça del Mercat continua i fa propostes

Aquest dimecres a les 19 hores tornarà a tenir lloc l’Assemblea del Clot a la Plaça del Mercat, i es decidirà que propostes i accions es porten endavant al nostre districte. Cal tenir en compte que l’acampada de Plaça Catalunya, el moviment 15 M dels “Indignats” ja ha començat a organitzar-se de manera autònoma a les diferents barris de Barcelona, i a exercir un lideratge com a centres difusors de les taques d’oli de demanda de canvis reals que s’està estenent per tota la ciutat.

Al Clot també s’ha posat en marxa una Comissió de coordinació i  de  propostes i de desenvolupament de la Xarxa de Suport, informació i d’intercanvi del Clot Camp de l’Arpa que reuneix a persones del barri que s’han compromès a portar endavant les propostes de l’Assemblea, i que es reuneix els dimarts Aquesta comissió de coordinació s’ha afegeix i promou la tasca que ja realitzava l’Assemblea Social del Clot i Camp de L’Arpa, que forma un grup de veïns i veïnes que es troben els dimarts i els dijous a la tarda en el local de l’Associació veïnal del mateix nom, del carrer Sibelius. A les tasques que ja desenvolupava aquesta assemblea de suports a les persones que pateixen desnonaments, assajaments immobiliaris, i manca de feina, s’afegiran ara altres tipus de feines de denuncia i suport sobre altres temes com manca de preus asequibles de lloguer, pràctiques financeres abusives, ec. També i d’acord amb les decisions de l’Assemblea es proposaren altres accions lúdiques i reivindicatives, de les que ja anirem informant.

Fotos i text: Julia López (moncomunicacio.com)

*******************************************************
I per a veure a través de les imatges el que ha passat a la Plaça de Catalunya i conèixer el que veritablement els fets de, per exemple,  el divendres 17 i dies posteriors , us recomanen que visiteu les mitjans i els espais alternatius a Internet, que demostren com a la plaça Catalunya la immensa majoria va actuar pacíficament i el desallotjament policial va ser completament desproporcionat i abusiu.

*  La tele.cat,  (Mireu Programació properes dies a baix de tot

Sicomtv

* Acampada BCN (dia a dia a la plaça de Catalunya)

 I podeu participar amb l’eina interactiva Yescamp

També es interessant pel que respecta al paper de les dones, l’article de L’Independent: La revolta de les indignades
___________________________________________________________
segueix…
 Programació de la Tele.cat, que es pot sintonitzar al cana 37 de la TDT

Dimecres

20h30 Recull de Notícies

21h45 Entre…vistes:entrevistem a Virus Editorial

22h45 Documental … “Érase uan vez una radio libre”;sobre la història de Ràdio Pica,ràdio lliure nascuda al 1981 en algun lloc de Barcelona

23h10 Video sobre Ràdio Info Zazpi “Info 7 Irratia” d’Euskal Herria en el seu cinquè aniversari

23h15 Sicom TV,conferència  ” És impossible dissenyar una central nuclear aceptablement segura”. François Díaz Maurin,enginyer nuclear civil.

23h40 Videoclip Juanito Pikete

23h44 Video musical de la Korrika (cursa pel Euskera) a Berriozar (Iruñea)

23h52 Lipbdub per la independència per la independència de Catalunya i la resta dels Països Catalans,realitzat per 5771 persones a Vic.

00h00 Programa de l’aigua:Desastres naturals? sobre l’aigua a Moçambic i video sobre la població italiana resident a Catalunya promovent la participació d’aquests italians en el referèndum sobre l’aigua que es farà a Itàlia en els propers mesos.

Dijous

20h30 Recull de notícies

20h48 Programa de l’aigua:Manifestació a Galicia sobre la llei d’aigua

23h52 Lipbdub per la independència per la independència de Catalunya i la resta dels Països Catalans,realitzat per 5771 persones a Vic.

21h09 Programa de l’aigua:Desastres naturals? sobre l’aigua a Moçambic i video sobre la població italiana resident a Catalunya promovent la participació d’aquests italians en el referèndum sobre l’aigua que es farà a Itàlia en els propers mesos.

21h15 Documental;Barcelona Temàtic Park:Documental sobre el efectes del turisme a la millor botiga del món

22h05 Documental de Seguiment de la II marxa contra l’atur i la precarietat per l’àrea metropolitana:des del Baix Llobregat fins al Barcelonès passant pel Vallès.

22h33 Des de la Mina TV Entrevista a Paco Hern·ndez president de l’associació de veïns i veïnes del barri.

Divendres

20h30 Recull de notÌcies

20h48 Y tu ke miras gilipollas? Programa de música Punk presentat Punkike i Miki

23h15 Lipbdub Independentista

Dissabte

20h30  Recull de notícies

21h20 Presentació del llibre,editorial La Ciutat Invisible:Que pagui Pujol,de Joni D.

21h55 Entrevista Festival de Cinema Anarquista

22h05 Xerrada Ignacio Ramonet sobre la importància dels mitjans de comunicació

22h30 Documental:Xè aniversari de La Haine (www.lahaine.org). Projecte de desobediència informativa.

Diumenge

20h30 Recull de notÌcies

21h05 Video sobre la Colònica Castells:concentració de recolzament i acompanyament a les famÌlies afectades de la Colònia Castells a les Corts

21h16 Documental La historia del silencio:sobre la importància de còneixer la memòria familiar per recordar la memòria col·lectiva.

21h40 Vídeo:“La guerra contra el narco es una farsa”

21h52 Documental:“Palestina la veritat assetjada”,de la Xarxa d’Enllaç amb Palestina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s