“Dones de Can Saladrigas”, reportatge documental a sant Martí

El dimecres 4 de maig, a les 19 hores , en el Casal Can Saladrigas, es fará el primer acte de presentació del reportatge documental: “Dones Can Saladrigas”,  en el que es que podrà veure el documental, i després es fara una taula rodona sobre el tema, en la que participarà la historiadora Montserrat Sintes, Maria Luisa Latasa, i una de les protagonstes de les entrevistes del reportatge.

A través dels records de Teresa Gisbert i Juana José Puigdendolas podem conèixer com era la feina de les dones a les fabriques que hi habia a Can Saladrigas i al Poble Nou abans, durant i després de la Guerra Civil. Elles amb una memòria portentosa, ens recorden fets com la vaga de tramvies del 52, que va tenir molta incèdencia al Poble Nou.

El reportatge documental “Dones de Can Saladrigas” ha estat realitzat per l’Associació Món Comunicació, que està integrada al Consell de Dones de sant Martí, a la Federació d’Associacions del Clot camp de l’Arpa, i de la Xarxa internacional de Dones periodistes i Comunicadores (Xidpic.Cat).

Esperem que pugueu assistir.

Salutacions,

Julia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s