Desfilada de moda organitzada per la Fundacio ARED

Actualitat ARED

Vestits pintats a mà

Desfilada a la Fira Inserciona (21 de febrer 2011)

Desfilada inserciona

Emmarcada en la I Fira Europea d’Empreses d’Inserció “INSERCIONA ” el dimecres 21 de febrer vam poder Gaudir d’una desfilada plena de color i fruit de l’Esforç de Totes les empreses d’inserció que hi van participar. eLlloc escollit va ser L’espai de Convencions del  Forum de Barcelona, qe va estar ple a rebosas.

L’ACTE, conduit per  Judit Masco, va ser un èxit de convocatòria i cal destacar la participació activa  les noies, models professionals de FRANCINA,  que van lluïr els models escollits per les diferents empreses d’insercio, alguns dels quals relitzats amb materials reciclats. La organitzacio es va mostrar molt sastifeta i va segurar que  es faran actes com aquests en altres edicions.

Des de la Fundació ARED i Salta, Empresa d’inserció van donar les gràcies a tots i toetes els que vau fer  possible  la desfilada, des de les empreses d’inserció, sobre tot als organitzadors de  la Fira Inserciona, Cazcarra, Francina Models i sobretot Als Voluntaris i Amics que van dedicar el seu temps i esforcem per a quetot Sortis tan bé!  [ Mireu Fundació ARED

Judith Mascó ja havia col.laborat amb la Fundacio al 2008, amb motiu del Dia Internacional de la Dona varem celebrar una Desfilada Artística molt especial que va comptar amb el recolzament de l’Escola Teresianes de Ganduxer, pares d’alumnes, amics i col.laboradors.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s