Segona Mostra de Documentals Solidaris TOTSxTOTS a Barcelona

 Des de el divendres 10 al diumenge 11, Divendres:  Inauguració i documentals al Col.legi de Periodistes. Dissabte i diumenge   al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona [+Veure el programa i  +info sobre els documentals de dones  a moncomunicacio]

 El programa “TotsxTots”, organitza la Segona Mostra de Documentals Solidaris “TotsxTots”, els propers dies 10, 11 i 12 de desembre.

 La Mostra comptarà amb més de trenta documentals que s’exhibiran divendres 10, al Col.legi de Periodistes, i el dissabte 11 i diumenge 12. S’inaugurarà el divendres 10 de desembre, a les 10 del matí, amb un debat sobre “Documentalisme jove compromès”, que comptarà amb la projecció de documentals i la participació de documentalistes solidaris o vinculats al món de les organitzacions no governamentals pel desenvolupament.
Una trentena d’ONGDs aportaran documentals a aquesta Mostra, de la qual se’n pot veure un avenç al Bloc de la Mostra     En aquest Bloc hi ha informació de la Mostra i els documentals que s’hi projecten, a més de la programació completa. Així mateix, hi ha dues sales de projeccions on s’hi poden visitar “trailers” dels documentals que s’exhibeixen a la Mostra o de documentals que no s’hi ha pogut programar i videos promocionals de les organitzacions solidàries i humanitàries catalanes.

La Mostra compta amb la col.laboració de “lamalla.cat”, la “Xarxa de Televisions Locals”, el “Col.legi de Periodistes de Catalunya” i el Cebtre de Cultura Contemporània de Barcelona, i el suport de la direcció de Cooperació, Pau i Solidaritat de l’Ajuntament de Barcelona.

Per més informació: Siscu Baiges, subdirector del “TotsxTots

totsxtots@comradio.es

http://www.mostradocssolidaris.com

935080600  / 637511790

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s