Crear empresa en el món rural: financiació de projectes, a Tortosa

Dimecres 16 de desembre de 2009, de 10,30 ha 18,15 h-Cambra Oficial d’Indústria, Comerç i Navegació de Tortosa, Com finançarè el meu projecte ? C / Miguel de Cervantes, 7, Tortosa.

La jornada “Crear empresa en el món rural”, impulsada por la FMR i La Caixa amb Tallers de formació, Intercanvi d’Experiències il’objectiu de capacitar a la persona emprenedora por tirar endavant el seu projecte amb majors possibilitats d’èxit. La trobada també pretén treballar l’Emprenedoria dins de l’especificitat del món rural i, sobretot, que el nou empresari o empresaria Tingui una perspectiva clara de Formació i com assolir un bon finançament per al seu projecte. Veure Programa

La Fundació del Món Rural (FMR) Impulsa el Proyecto Rural Activa que pretén promoure l’Emprenedoria i la creació d’empreses en l’àmbit rural, a partir de les necessitats detectades por una primera diagnosi de la situació. En el marc d’aquest projecte Tindra lugar y el propio 16 de desembre a la Cambra de Comerç de Tortosa, La Jornada “Crear empresa en el món rural: finançaré com el meu projecte?”, La qual també Impulsa La Caixa. Des de les entitats cuotas es veu la creació de nova empresa com una eina per l’economia dinamitzar, generar ocupació i mantenir la gent al territorio, atreure com així residentes nous. A més, permet Oferir un ventall de serveis i més ampli buzos la qual cosa Incrementa la qualitat de vida de la població rural. La Trobada un té caire eminentment pràctic i està basat en la formació d’il’intercanvi experiències pràctiques i està adreçada a un público dels territoris de las comarcas de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona.

Per a més informació:
Prensa y Comunicación
Fundació del Món Rural
Avinguda Josep Tarradellas, 8-10, ático
Barcelona 08029
Teléfono: 933635988/973225935
Móvil: 692699967

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s