Dret a gaudir del progrés científic, un dels drets de les dones

Dijous 17 de desembre, 18.30hConvent de Sant Agustí, C/Comerç 36, Barcelona. L’APFCIB (Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears) continua amb la campanya de Sensibilització sobre els Drets Sexuals i Reproductius amb la xerrada Dret a Gaudir del Progrés Científic, a càrrec de  Montserrat Pineda, membre de Creación Positiva. L’ Estratègia de Sensibilització sobre els Drets Sexuals i Reproductius de les Dones de Barcelona va ser el projecte guardonat per l’edició 2009 del premi 8 de març- Maria Aurèlia Capmany.


L’estratègia de sensibilització consisteix en un cicle de 12 xerrades, cadascuna dedicada a un dels 12 Drets Sexuals i Reproductius, que anem fent cada mes, acompanyades d’un butlletí divulgatiu i un cartell, on trobareu un article de la persona experta convidada i altres informacions relacionades amb el dret que es treballa.

Dret a gaudir del progrés científic:
Totes les persones tenen dret a gaudir del més alt estàndard possible de salut física i mental, que inclou els determinants essencials de la salut, i l’accés a l’atenció de la salut sexual per la prevenció, diagnòstic i tractament de totes les inquietuds, problemes i trastorns sexuals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s