Del periodisme sobre dones immigrades al periodisme global amb visió de gènere

 Dijous 10 (Bar Valentina. C/Regomir) i divendres 11 de desembre– Des de les 9,30 a les 7 de la tarda. Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rambla de Catalunya, 10, Barcelona.

Aquestes jornades que s’inauguren el dijous 10 a les 6  de al tarda, al Bar Valentina, amb una projecció del documental en col.laboració amb Drac Màgic, sobre dones marroquines defensores de drets humans titulat “Veu Dona Sud, pels drets humans” .  Durant tot el divendres es continuarà la reflexió sobre el tractament mediàtic de les dones immigrades en el marc del programa organitzat per Acsur Las Segovias, amb diverses taules rodones amb periodistes i associacions de dones, al Col·legi de Periodistes. PDF de les Jornades

La jornada pretén ser un espai de diàleg entre periodistes i associacions de dones i dones individuals (del Sud i del Nord, immigrades i no, acadèmiques i no…). S’espera que es puguin extreure algunes conclusions que donin algunes claus sobre com avançar en una pràctica periodística que doni compte de la diversitat de les dones immigrades i les incorpori en les seves informacions de manera no artificial.

La participació és gratuïta però cal realitzar inscripció enviant un e-mail a l’adreça generecat@acsur.org, assenyalant el NOM, COGNOM, E-MAIL, MITJÀ/ORGANITZACIÓ I DIES DE PARTICIPACIÓ (10/11 desembre).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s