Jornada final Igualar: lluita contra la segregació laboral de les dones

4 de desembre, de 9.30 a 14h- Ig-nova Empresa, Ajuntament d’Igualada, Av. Mestre Muntaner, 86, Igualada. Jornada de cloenda del projecte IguAlAr, que sota el títol Dones i Diversificació profesional, formes d’actuació envers la segregació horitzontal, comptarà amb diverses ponències i taules rodones sobre la situació i les estratègies de  lluita contra la segregació laboral de les dones per després fer balanç del desenvolupament d’aquest projecte europeu durant aquests meso als municipis de Manresa, Vilafranca i Igualada. Per inscripcions i més  informació:  ignovaocupacio@aj-igualada.net

ELs municipis de Manresa, Vilafranca i Igualada, van tornar a unir esforços en un projecte per lluitar contra la segregació laboral de gènere. El projecte Igualar ha sensibilitzat diverses empreses, ha fet xerrades a joves i ha format diverses dones perquè puguin inserir-se en el món laboral.

Igualar és la continuació del projecte Igualem, que al llarg de l’any passat van fer conjuntament aquests tres municipis i Vilanova i la geltrú. Van poder formar unes 170 dones que van poder inserir-se laboralment en feines que sovint estan estereotipades cap al gènere masculí.

Igualar ha servit per inserir laboralment 45 dones, en tres àmbits laborals depenent del mhunicipi, medi ambient i energies renovables (Igualada), electromecàica (Vilafranca) i logística (Manresa).

A més a més, aquest projecte ha dut a terme la sensibilització d’ un centenar d’empreses i ha portat a terme xerrades pels joves dels instituts dels tres municipis, per evitar la reproducció dels estereotips de gènere i es faran també 4 seminaris.

Aquest projecte, Igualar, ha anat dreçat a dones en situació d’atur, un nivell de formació baix i amb poca qualificació professional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s