Actes institucionals del Dia internacional contra la violència envers les dones

25 de novembre, 13h- Plaça Sant Jaume, Barcelona i altres municipis de Catalunya. El dimecres 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones,  tindran lloc els actes institucionals organitzats per l’Institut Català de les Dones a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Terres de l’Ebre, Alt Pirineu i Aran i Catalunya central, en els quals es llegirà el manifest consensuat i, posteriorment, es farà un minut de silenci.

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, juntament amb altres representants del Govern de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i d’altres institucions, participaran dimecres, dia 25 de novembre, en l’acte institucional contra la violència masclista que tindrà lloc amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones.

A Barcelona, el dia 25 de novembre, a les 13.00h, a la Plaça de Sant Jaume, la poetessa Montserrat Abelló, donarà lectura a un manifest de rebuig de la violència masclista, subscrit per la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Posteriorment es farà un minut de silenci. El mateix dia 25 de novembre també es llegirà el manifest i es farà el minut de silenci a:

  • Alt Pirineu i Aran. 17.30h. Plaça de la Creu. Tremp.
  • Catalunya central. 13.00h Sala Sert de la Cambra de Começ a l’Edifici El Sucre (Delegació Territorial del Govern a la Catalunya central). Vic.
  • Girona. 12.00h Plaça del Vi (davant l’Ajuntament). Girona.
  • Lleida. 12.30h Plaça Fanalets de Sant Jaume. Lleida
  • Tarragona. 12.00h. Rambla Nova (al peu del monument als Castellers). Tarragona.
  • Terres de l’Ebre. 19.30h. Conservatori de Música de la Diputació. Tortosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s