La Marxa Mundial de les Dones: Una dècada d’accions feministes internacionals per canviar la vida de les dones i construir un altre món

16 de novembre, a les 19h- Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, Barcelona

En aquest acte, organitzat per la Marxa Mundial de Dones i el CCDFB, Miriam Nobre, activista feminista brasilera, coordinadora internacional de la MMM, farà un recorregut per aquests anys de  la Marxa Mundial de les Dones.

Miriam Nobre. Dona i brasilera. Militant feminista, ingeniera agrònoma i mestre pel ‘Programa de Estudios sobre Integración de la América Latina’, de la Universitat de São Paulo. Des de 1993 ve actuan en educació popular, en el seguiment de les polítiques públiques i en l’articulación del moviment de dones integrant la ‘SOF –Sempreviva Organização Feminista’. Des de juliol de 2006 coordina el Secretariat Internacional de la Marcha Mundial de las Mujeres, amb seu a São Paulo, Brasil. Te nombrosos treballs en revistes especialitzades i diversos llibres, entre ells es coautora de: A Produção do Viver. Ensaios de Economia FeministaEconomia Feminist (2003), a (2002), Gênero nas Políticas Públicas (2000), O Trabalho das Mulheres (2000), Gênero e Educação (1999), Gênero e Agricultura Familiar (1998), Gênero e Desigualdade (1997), tots editats en la col·lecció‘Cadernos Sempreviva’, de la SOF.

 

La Marxa Mundial de les Dones és un moviment feminista internacional que treballa amb grups i organitzacions feministes contra les violències i la pobresa.
Les accions feministes internacionals són moments d’enfortir-nos com a moviment feminista , de construir solidaritats , de demostrar la força col.lectiva de les dones organitzades i la nostra diversitat però també la nostra unitat per lluitar contra l’ordre injust que està darrera de la pobresa i les violències contra les dones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s